logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Ons aanbod:
Bel ons:
(030) 879 77 70

Reacties van tevreden klanten

Onze werkwijze wordt het beste weergegeven door de reactie van tevreden klanten:

Edwin, 6 augustus 2023:

Verkoop is prima verlopen, Dave komt zijn afspraken na. Houd je goed op de hoogte van de ontwikkelingen.

******

Peter Jan, 3 augustus 2023:

Adequate en kundige begeleiding bij verkoop woning gehad. Prettig contact vanaf eerste kennismaking tot na de notaris, dus van A tot (na) Z. Aanrader.

*****

Han, 17 juli 2023

Zakelijk, vriendelijk, efficiënt en behulpzaam. Dave Kraaijkamp levert maatwerk variërend van enkele onderdelen van het verkoopproces tot 'full service'. Ik heb voor het laatste gekozen en heb daar bepaald geen spijt van.

*****

Patricia 17 juli 2023:

Vooral heel deskundig en toegankelijk.
Bijzonder snelle en gedegen communicatie. Dacht ook goed mee in alles. Ontzorgde ons volledig. Erg prettig.

*****

Jan, 6 juni 2023

Makelaar bleef optimistisch in een steeds moeilijker wordende markt-geen inspanning was hem te veel om de verkoop te promoten-was dan ook altijd bereikbaar om de strategie door te nemen en/of aan te passen-uiteindelijk waren we allemaal tevreden met het resultaat.

*****

Dianne, 6 juni 2023

Vriendelijk en vakkundig geholpen

*****

Pim, 30 mei 2023

Dave hielp ons bij de aankoop van onze woning, en dat ging zo prettig dat we hem ook weer hebben ingeschakeld bij de verkoop. No-nonsense praktisch advies, denkt graag mee, een makelaar zoals makelaars horen te zijn.

*****

Maartje, 30 mei 2023:

Hele vriendelijke makelaar, heel goed in contact. Steekt persoonlijk veel tijd in alle details. Heeft veel ervaring en neemt altijd de tijd om dingen uit te leggen. Echt fantastische service. Zeker een aanrader!

*****

Mathijs, 22 april 2023:

Hele fijne samenwerking gehad. Vanaf het begin alles duidelijk. Bij introductiegesprek kwam Kraaijkamp goed voorbereid met een flinke uitwerking van de omgeving en de huidige markt. Verder goede adviezen ontvangen van hem over hoe het appartement op te ruimen voor goede foto's. Tijdens de bezichtigingen duidelijk en goede communicatie over de bezichtigingen en de potentiële nieuwe bewoners. Al met al kan ik Kraaijkamp Makelaars zeker aanraden.

*****

Jonas, 17 april 2023

Dave is een heel prettige, toegankelijke makelaar met veel kennis van zaken. Hij neemt de tijd om met jou van gedachten te wisselen en te sparren en is uitstekend bereikbaar. Wij hebben zowel voor de verkoop van mijn appartement als de aankoop van ons huis gebruik gemaakt van zijn diensten. Het (ver)kopen van een huis is een emotionele achtbaan. Dave's rust, objectieve blik, en zijn scherpe oog voor onze belangen hebben ons erg veel vertrouwen gegeven tijdens deze spannende periode.

*****

Vincent, 20 februari 2023:

Dave is een fijne en deskundige makelaar. Vooral de korte lijnen zijn heel fijn. Daarnaast denkt hij altijd in mogelijkheden.

*****

Leonie, 20 februari 2023

Met name het contact was erg prettig, ook de kopers hebben dat zo ervaren. Ik kreeg vaak wekelijks een update, niks was te gek om iets extra's te doen zoals nieuwe foto's maken of de andere makelaars in de straat bellen voor een update. Ontzettend vriendelijke en oprechte makelaar met kennis van zaken die voortdurend met mij meedacht. Het huis is door de veranderende markt minder snel en tegen een lagere prijs verkocht dan voorzien.

*****

Nicole, 15 februari 2023:

Dave heeft ons super goed geholpen met de verkoop van ons huis! Goed advies qua prijsstrategie en snelle communicatie.

*****

Manon, 13 februari 2023:

Professionele makelaar met kennis van de huizenmarkt. Vriendelijk, denkt met je mee en haalt het onderste uit de kan om voor jouw de beste koop/verkoop te garanderen. Heb twee keer zaken gedaan met Kraaijkamp Makelaars, beide keren zeer tevreden.

*****

Oskar, 20 december 2022:

Goede service, komt zijn afspraken en zeer deskundig. De makelaar heeft mijn verwachtingen overtroffen voor wat betreft de service en uiteindelijke verkoopprijs.

*****

Michael 17 december 2022:

Al een paar jaar is Dave eerst onze aankoopmakelaar geweest, nu verhuur makelaar. Contacten altijd heel prettig, goed benaderbaar, deskundig, korte lijntjes, vriendelijk, neemt de tijd die er voor nodig is en regelt alles netjes. Iemand die gewoon goede kwaliteit biedt en bij wie ik voel dat hij mij als klant de eerste prioriteit geeft. Precies wat ik prettig vind aan een makelaar

*****

Anja, 23 november 2022:

Vanaf eerste contact was gevoel en vertrouwen goed. Communicatie super. Dave dacht zeer goed met ons mee.
Dikke aanrader om bij deze makelaar je huis te verkopen.

*****

Theo, 30 september 2022:

Dave's service in selling my apartment is top notch. He is very knowledgeable and explains matters in a clear and open way. He took care all the necessary procedures and supported very well until the the last step. Fees and other things needed from my side were informed upfront without issues. Overall, it was a great experience working with him and very recommended!

*****

Michiel, 11 augustus 2022:

Als verkoopmakelaar heeft Dave praktisch alles uit handen genomen en de zaken gewoon geregeld. Dave belt niet wanneer het niet nodig is, en wel wanneer dat wel zo is. Kalm, realistisch, eerlijk. Prima bevallen, maar je hebt in je leven ook weinig vergelijkingsmateriaal.

****

Roy G., 20 juli 2022

We hebben twee woningen verkocht via Kraaijkamp. Vooraf bepaald hij een goede strategie door naar een flink aantal referentiepanden te kijken, waarbij hij de huidige ontwikkelingen in de markt goed in de gaten houd. Het contact is goed en snel. En hij komt professioneel over. Wij hebben dus twee goede ervaringen gehad!

*****

Roy van E., 13 juli 2022

Dave heeft mij uitstekend geholpen bij het verkopen van mijn appartement. Hij kan snel schakelen, is klantgericht, vriendelijk, goed bereikbaar en hij legt alles goed en duidelijk uit. Kennis van zaken en goed bekend met de markt en de buurt.

*****

Jan, 7 juli 2022

uitstekende makelaar die ons goed voorbereid heeft en begeleid heeft gedurende het hele verkoopproces. Komt afspraken na en doet geen loze beloftes.

*****

Auke, 7 juli 2022

Deskundige en prettige makelaar om mee te werken. Kent de markt goed en adviseert op basis daarvan een strategie.

*****

Arjan, 6 juli 2022

Het verloop van de verkoop was goed. Wij werden goed op de hoogte gehouden.
Altijd persoonlijk contact wat erg prettig is. Ook in de avond was er contact mogelijk.
Een volgende keer zou ik weer Kraaijkamp benaderen.!

*****

Jorrit, 23 juni 2022

Dave kent de wijk, en biedt full-service dienstverlening. Hij reageert snel op vragen en werkt voor een vooraf besproken tarief. Dus geen verassing achteraf.

*****

Meghann, 14 juni 2022

Dave was a great makelaar. Friendly, down-to-earth and very professional. His English is great, too, and that helped make us feel comfortable about every step of the selling process. We'd definitely recommend his services to others!

*****

Nanette 10 juni 2022:

Dave is een fijne en kundige makelaar die zijn vak zeer serieus neemt. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij hem en hij heeft ervoor gezorgd dat we zonder veel stress en met een goed gevoel ons huis konden verkopen. Ik raad hem zeker aan. Vraag anders eerst een gesprek bij hem aan en dat weet ik zeker dat je daarna om bent. Hij komt zijn afspraken na en je kan goed met hem overleggen.

*****

Tim, 29 mei 2022

Heeft een duidelijke visie op wat nodig is om een appartement te verkopen. Goede kennis van de markt. Staat open voor discussie over de verkoopprijs. Goede en duidelijke begeleiding. Reageert snel. Is pro actief en flexibel. De prijs vergeleken met anderen is laag. Neemt daarvoor ook nog eens veel werk uit handen.

*****

Arjan, 11 mei 2022

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Dave Kraaijkamp. Goed beschikbaar voor vragen, hij denkt goed mee. Wij zouden het iedereen aanraden!

*****

Robin, 1 april 2022

Door een hele open communicatie en een goede bereikbaarheid voel je je als klant goed geholpen.
Je krijgt alle informatie om "in control" te zijn over de verkoop van je eigen huis, terwijl Dave zorgt dat het verder soepel verloopt.

*****

Melle, 18 februari 2022:

Zeer plezierig, deskundig en accuraat contact. Verwachting over courtage als vast bedrag i.p.v. percentage van de verkoopprijs was even spannend, maar inzet en aandacht hebben daar zeker niet onder geleden. In het begin even wat twijfel n.a.v. enkele kleine onzorgvuldigheidjes bij het opstellen van de Funda tekst, maar die werden vlot hersteld. De keuze voor een klein kantoor (éénpitter), dat in het segment van de te verkopen woning minder bekendheid leek te hebben dan gerenommeerde grotere kantoren heeft bijzonder goed uitgepakt!

*****

Madeleen, 17 januari 2021

Helemaal tevreden met de dienstverlening van begin tot eind. Alles snel geregeld, goed resultaat. Goed bereikbaar, reageert snel en adequaat op vragen.

*****

Edith, 11 december 2021:

Dave Kraaijkamp heeft goede kennis van de markt in Utrecht. Geeft advies welke verbeteringen aanbrengen in het huis goed kan helpen bij de verkoop. Geeft helder advies voor de verkoopprijs.
Regelt ruime bezichtigingsmogelijkheden. Ook op zaterdag. Wij vonden dat erg prettig omdat zo alle geïnteresseerden een afspraak konden maken. ( zelf ervaren in zoektocht naar huis dat een afspraak maken vaak niet eens mogelijk was)
Dave is betrokken en realistisch. Communiceert zorgvuldig en is goed bereikbaar. Wij waren zeer content met onze keus voor hem!

*****

Esther, 8 november 2021

Geweldige service van Kraaijkamp Makelaars. De verkoop van je woning kan een stressvolle tijd zijn, maar dankzij de steun en begeleiding van Kraaijkamp Makelaars verliep alles soepel en zonder problemen. Snelle reactie op vragen en goede, heldere uitleg bij de verschillende fasen van de verkoop. Hele positieve ervaring!

*****

Wout, 3 november 2021:

Het is een goede en betrouwbare makelaar , die je met raad en daad terzijde staat. Als je belde dan belde hij op korte termijn terug en gaf dan goede raad en advies.
Stuurde dagelijks huizen die in de verkoop stonden in de prijsklasse en omgeving die wij hadden aangegeven.
Wij hebben verschillende makelaars laten komen en deze sprong eruit qua vriendelijkheid en deskundigheid tegen een billijke prijs zeker een aanrader.

*****

Alma, 3 oktober 2021

Het contact met de makelaar verliep soepel. Hij gaf goede tips en adviezen om de woning klaar te maken voor foto's en verkoop. Hij heeft potentiële kopers rondgeleid en mij goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Al met al een fijne, sympathieke man die weet waarmee hij bezig is, die zowel koper als verkoper tevreden stelt en die niet de hoofdprijs vraagt voor zijn bemoeienissen.

*****

Henry, 31 augustus 2021

Ik ken Dave Kraaijkamp al vele jaren. Hij is een zeer betrouwbare makelaar, met goede communicatieve vaardigheden, wat heel belangrijk is in een aankoop en verkoop proces. Schept heldere verwachtingen, koppelt op tijd terug. Ik ben zeer tevreden over hem.

*****

Menno, 27 augustus 2021

Dave is een fijne makelaar met een duidelijk verhaal. Hij reageert snel en denkt met je mee. Topper!

*****

Jos, 20 juni 2021

Kraaykamp kwam met een goed plan om het huis te verkopen. Hij heeft veel kennis van de lokale huizenmarkt en deelt die met je. Maakt vervolgens een prima site op Funda met voortreffelijke foto's van het huis. Volgt een beproefde verkoopstrategie die tot spectaculair goede verkoop heeft geleid. Uitstekende makelaar!

*****

Marco, 8 juni 2021:

Dave is een uiterst correcte makelaar met vol respect voor de koper en verkoper. Hij gaat hier op een discrete manier mee om. Hij is rustig, correct en betrouwbaar en kent de markt. Top makelaar.

*****

Verkoop


Diederik, 17 mei 2021

Professionele makelaar die de beste prijs voor je woning probeert te krijgen en dit doet met goede aanpak. Erg tevreden over het hele proces.

*****

Femke, 26 april 2021

Heel goed voorbereid, kennis van de markt en een prettige en persoonlijke begeleiding van begin tot eind van het traject.

*****

Harry, 12 april 2021

Open wijze van handelen. Duidelijk en zeer informatief.
Met kennis van zaken werden we op het juiste spoor gezet. De 'ongemakkelijke 'tijd (corona) pakte uiteindelijk goed uit.

******

Jeroen, 31 maart 2021

Prettig persoonlijk contact, wekt snel vertrouwen door een geroutineerde aanpak waaruit kennis en expertise blijkt.

*****

Joshua, 22 maart 2021

Dave Kraaijkamp van Kraaijkamp Makelaars is een hele prettige makelaar.
Contact verloopt soepel
Prijs/kwaliteitsverhouding is top
Flexibel bereikbaar (whatsapp/sms/bellen) en buiten kantoortijden
Denkt goed met je mee en is duidelijk in wat je kan verwachten en schetst realistische uitkomsten

*****

Rense, 23 februari 2021

We zijn altijd fijn geholpen en hij heeft met succes ons appartement verkocht. Een vriendelijke makelaar.

*****

Edwin, 8 januari 2021

Dave heeft een zeer persoonlijke en integere aanpak. Zowel bij onze aan- als onze verkoop, merk je dat hij heel eerlijk advies geeft. Ook als je dat soms liever niet wil horen. Hij is er niet op uit dat je zo snel mogelijk een huis koopt, wat je redelijk goed bevalt. Maar hij helpt je echt zoeken naar een huis waar je echt gelukkig wordt. Daarbij bood hij ook nog eens de laagste prijs. Oftewel de kwaliteit was erg goed en hij was de goedkoopste (die wij konden vinden).

*****

Robert, 30 november 2020

Zeer tevreden. Dave heeft ons onlangs geholpen bij de verkoop van ons huis in Utrecht. Deskundig, rustig, flexibel (bijvoorbeeld de mogelijkheid om het foto's maken te spreiden over meerdere dagen). Bovendien vonden wij het contact altijd prettig. Kortom, een sympathieke makelaar die luisterde naar onze wensen als klant.

*****

Michael, 31 oktober 2020

Klantgerichte, prettige makelaar. Niet iemand die haastig, of met vlotte babbels op een deal aanstuurt maar juist ruimte geeft om je zelf tot een goed oordeel te laten komen. Betrouwbaar. Wat hij waar maakt is: zoveel makelaar als je wilt. Doe je sommige dingen liever zelf dan kan dat, laat je graag meer aan hem over dan kan dat ook. Facturering vindt plaats ofwel op grond van geleverde uren dan wel op grond van vooraf overeengekomen bedrag. In beide gevallen leidt dat m.i. tot goede prijs/kwaliteit verhouding. Tot slot zagen we dat hij ook buiten normale kantooruren beschikbaar was, wat in de praktijk wel er handig blijkt te kunnen zijn.

*****

Dirk, 26 oktober 2020

Erg tevreden over de (flexibele) diensten van Dave Kraaijkamp. Dave heeft de totale verkoop mogen doen incl. de bezichtigingen, dit kon ook in het weekend. Zeer vakkundig, eerlijk en vriendelijk!

*****

Sylvia, 4 september 2020

Het contact met Dave verliep buitengewoon prettig (persoonlijke benadering). Dave denkt mee en is kundig. Wij hebben Dave zowel voor de verkoop als aankoop nieuwe woning ingeschakeld en zijn zeer tevreden over het verloop van beide transacties. Wij bevelen deze makelaar aan.

*****

Prewin, 21 augustus 2020

Dave is een zeer vriendelijke en meedenkende makelaar die service erg hoog in zijn vaandel heeft staan. Zijn marktkennis is zeer goed waardoor zijn voorspellingen vaak waarheid worden. Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar.

*****

Annelien, 6 augustus 2020

Kundig, efficient, meedenkend en vriendelijk. Dave heeft alles van A tot Z goed geregeld. Ik kan hem van harte aanbevelen.

*****

Hans, 30 juli 2020

De makelaar was realistisch, nuchter en ter zake. Het hele proces was zeer efficiënt en we hebben geen rompslomp gehad aan de hele procedure; alles werd goed voorbereid.

*****

De heer Jansen, 9 juni 2020

We zijn zeer tevreden over deze makelaar. Heeft ons goed begeleid, hij kwam gemaakte afspraken na. Scherpe prijs in vergelijking met concurrentie.

*****

Frederike, 7 juni 2020

Dave is een buitengewoon vakkundige makelaar.
Heeft ons van begin tot eind bijzonder goed begeleid bij de verkoop van ons huis. Zeer aan te bevelen!

*****

Sebastian, 4 juni 2020

Dave heeft mij uitstekend geholpen bij het verkopen van mijn appartement. Hij schakelt snel, is klantgericht, vriendelijk, goed bereikbaar en hij legt alles goed en duidelijk uit. Het voordeel vind ik dat je bij Kraaijkamp Makelaars zelf bepaalt wat je afneemt. Je kunt je 'pakket' zo uitgebreid of minder uitgebreid maken als je zelf wil. Mede daardoor vind ik de prijs-kwaliteitverhouding erg goed in vergelijking met andere makelaars, die in mijn beleving vaker gericht zijn op het verkopen van een (in een goede markt) onnodig totaalpakket.

*****

Susanne, 6 april 2020

Fijne, deskundige begeleiding. Rustig en betrouwbaar. Doordat het een klein kantoor is, zijn de lijnen kort en is de begeleiding persoonlijk.

*****

Sijbrand, 14 februari 2020

Goed verhaal bij kennismaking, goede begeleiding tijdens het proces (wat bij ons wat ingewikkeld was), steeds op het juiste moment contact. Kortom zoals het hoort.

*****

Apoorva, 1 februari 2020

Dave is very professional. We were informed in all stages. He was well aware of all things and made aware of important information. We met few more agents whose focus is around money making. Dave was customer focused. Ensured it's beneficial to all including buying party.

*****

Freek, 10 januari 2020

Voorafgaand de verkoop van ons huis meerdere makelaars over de vloer gehad. Dave onderscheidde zich door een heldere en nuchtere aanpak, wat hij gedurende de verkoop zeker waar maakte. Hij kwam met een scherp voorstel, was altijd goed bereikbaar en hield ons goed op de hoogte van de voortgang. Aanrader!

*****

Timo 13 december 2019

Ik heb bij de verkoop van mijn huis Dave Kraaijkamp leren kennen als een kundig makelaar, zeer zorgvuldig in het proces, die het gehele verkoopproces uit handen heeft genomen (van fotoshoot tot afspraak bij de notaris). Iemand die kritisch meedenkt, de markt kent en bovenal een makelaar die ik vertrouw.

*****

John, 25 november 2019

Een uitstekende makelaar, met een persoonlijke touch, en die zich goed inzet voor jouw belangen. Dit was een uitstekende ervaring en ik kan deze makelaar zonder enige twijfel aanraden.

*****

Geert, 23 november 2019

Soepel, vlot, korte lijnen, komt afspraken goed na.
Goede adviezen. Prettige samenwerking.
Aan te bevelen makelaar.

*****

Sander, 22 november 2019

Bespaar je de moeite om op zoek te gaan naar een andere makelaar, gewoon Dave bellen. Dave is kundig en fanatiek. Snel in de communicatie.

*****

Anne, 18 november 2019

Realistisch advies, mooie foto's en snelle terugkoppeling van afspraken. Terzake kundig en vriendelijk!

*****

Luc, 30 oktober 2019

Prettige en open communicatie en vakkundige begeleiding. Goede prijs. Goed bekend met de markt. Geen poeha of gebakken lucht.

*****

Roland, 23 oktober 2019

Wij hebben gewerkt met het internet concept. Desondanks toch een heel goede begeleiding en een heel goed contact gehad.

*****

Myrthe, 31 juli 2019

Deze makelaar is betrouwbaar, prettig in de omgang en heeft kennis van zaken. Dave heeft ons erg goed geholpen met de verkoop van ons huis.

*****

Roel 28 juli 2019

Hij heeft ons uitstekend geholpen. Hij komt zijn afspraken altijd na en neemt de tijd voor je. Wij zijn zeer tevreden hoe de verkoop verlopen is en het is precies gegaan zoals hij gezegd had.

*****

Bert, 22 juli 2019

Dave Kraaijkamp is een vriendelijke, deskundige makelaar met veel kennis van de markt in en rond Utrecht. Bij bezichtigingen heeft hij grote aandacht voor de details, en niet alleen voor de grote lijnen. Hij denkt ook mee over invulling in een huis, hij denkt in mogelijk- en onmogelijkheden. Niets dan lof!

*****

Jenet, 8 juli 2019

Dhr. Kraaijkamp legt alles duidelijk uit en houd je goed op de hoogte van de ontwikkelingen, het was een prettige samenwerking.

*****

Pauline, 30 juni 2019

De het Kraaijkamp is een erg prettige makelaar, dit is de tweede keer dat we bij Dave zaken deden. En we zullen in de toekomst graag weer met Kraaijkamp makelaars in zee gaan.

*****

Hans, 4 mei 2019

Prettige kennismaking met verstand van zaken. Goede uitleg voor wat betreft de handelwijze van de makelaar.

*****

Ron, 5 april 2019

Het contact met de makelaar verliep heel prettig. Vriendelijk en zakelijk. Concreet en realistisch.

*****

Bob, 4 april 2019

Zowel onze aankoop, als de verkoop van onze woning is via Dave Kraaijkamp verlopen.
Ik was uitermate verrast over hoe zeer goed voorbereid hij naar ons eerste gesprek kwam. Prijs kwaliteit is erg goed en hij is zeer flexibel.
Voor de aankoop vond ik hem uiterst bekwaam. Hij ziet snel wat er goed en niet goed is aan een woning en is in de onderhandelingen bekwaam en rustig.

Voor de verkoop van een woning is zijn beste eigenschap eigenlijk dat hij niet voelt als een "makelaar". Hij is rustig, geeft mensen de tijd om de woning te bekijken en is dan totaal niet opdringerig. Dat maakt het voor potentiële kopers zeer prettig om je woning te laten bezichtigen.
Absoluut een goede makelaar! aanrader!


*****

Chris, 28 maart 2019

Zeer vriendelijke en bekwame makelaar. Heeft veel kennis van zaken en is altijd pro actief. Aanrader!

*****

Alwin 21 maart 2019

Dave was erg prettig in de omgang en duidelijk over hoe zaken gingen verlopen.
Hij zorgde voor het creëren van het juiste verwachting en ook voor zijsporen die bewandeld konden worden. Daarnaast was hij goed in de omgang met mijn huurster. Al met al een zeer prettige ervaring en een aanrader als verkoop makelaar.

*****

Edwin, 15 februari 2019

Het contact met Dave Kraaijkamp liep altijd erg goed, je mag hem altijd bellen en/of appen. Verder is Dave Kraaijkamp erg behulpzaam en denkt enorm met je mee. Je hebt echt het gevoel dat hij integer en oprecht is en geen dubbele agenda heeft. Een verademing vergeleken andere makelaars die wij van te voren spraken.

*****

Bas, 4 februari 2019

Wij waren hartstikke blij met de begeleiding van Dave. Wij zijn via vrienden, die ook een positieve ervaring met hem hadden, met hem in contact gekomen. Wij zullen hem ook zeker aan andere aanbevelen!

*****

Jasper, 25 januari 2019

Dave Kraaijkamp is erg behulpzaam geweest gedurende het hele verkooptraject van m'n appartement en was ook niet te beroerd om waar nodig advies te geven bij het tegelijk lopende kooptraject van het nieuwe huis.
Dit was zeer fijn aangezien mijn kennis hierin redelijk tekortschoot.
Het hielp ook dat hij als verkoopmakelaar een ander appartement in hetzelfde blok had begeleid waardoor zijn kennis bij mijn appartement goed van pas kwam.
Het is al met al een heel goede ervaring geweest.

*****

Ad, 21 december 2018

De begeleiding en ondersteuning was perfect.
Zeer deskundige adviezen.
Het contact was hoogst plezierig.

*****

Tom, 4 december 2018

Een uitstekende makelaar die je keurig op de hoogte brengt en houd over alle ins en outs.
Zowel informeel als formeel kan deze makelaar prima uit de voeten en weet wat er speelt in Utrecht.
Heeft goede plannen en ideeën om jouw huis te verkopen maar laat ook zeker ruimte om eigen input in te brengen.
Kortom een hele fijne makelaar om mee samen te werken, een hele dikke aanrader.

*****

Shireen, 26 november 2018

We kregen een keurig proef gesprek, waar alles duidelijk zichtbaar was en een goede uitleg gehad van wat er allemaal stond te gebeuren. Duidelijk in communicatie. een hele fijne samenwerking. Zeer aan te raden.

*****


Hugo, 6 oktober 2018,

Zeer tevreden over de service, Dave is kundig, pro-actief en altijd bereikbaar voor advies en hulp!! Daarnaast gunstig geprijsd tov andere makelaars.

*****

Sietske, 28 oktober 2018,

Dave is een eerlijke en betrouwbare makelaar ! Hij heeft een goede inschatting gemaakt van de markt en met zijn kennis heb ik mijn huis met een goede prijs verkocht ! Ik zou Dave bij iedereen willen aanraden !!

*****

Paul, 26 oktober 2018

Dave is een makelaar die altijd goed bereikbaar is en voor je klaarstaat. Ik ben heel tevreden over zijn inzet en manier waarop hij zich heeft ingespand om mijn belangen te behartigen bij de verkoop van het huis. Doordat Dave zo goed oplet en precies weet waar je op moet letten had ik geen zorgen dat het proces ergens spaak zou lopen.

*****

Robert, 13 september 2018,

Dave is een hele fijne makelaar om mee samen te werken. Hij heeft ons huis zeer goed en efficiënt verkocht. Ik zou hem zeker aanraden!

*****

Sietske, 14 augustus 2018

Dave heeft ons zeer deskundig bijgestaan bij de verkoop van ons huis. Goede tips en kennis van de woningmarkt. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen voor de foto's en brochure en dit heeft geleid tot veel belangstelling. Ook voor de uiteindelijke verkoop heeft hij alles goed geregeld.

*****


Remco, 31 juli 2018

Lang getwijfeld of ik dit appartement zou verkopen. Dave uitgenodigd en hij kwam met een eerlijk verhaal wat hij ook heeft waargemaakt. Je hebt altijd persoonlijk contact en vragen worden snel beantwoord. Dave is flexibel en denkt graag met je mee.

*****


Karin, 28 juli 2018

Dave Kraaijkamp is een hele vriendelijke kundige makelaar. Hij heeft alles zeer goed en snel geregeld, hield ons altijd op de hoogte en gaf een duidelijke uitleg over de gang van zaken. Hij is altijd bereikbaar, zelfs in de avond en het weekend. De samenwerking verliep heel erg leuk en Dave was echt betrokken en leefde heel erg met ons mee bij de verkoop van onze woning. Wij zouden Kraaijkamp Makelaars aan iedereen aanbevelen!

*****

Floris, 27 juli 2018

De makelaar heeft alles prima geregeld. De afspraken waren duidelijk en alles is volgens afspraak verlopen. Ook het papierwerk werd uitstekend geregeld, was duidelijk en was altijd op tijd. Prettige omgang. Ik ben helemaal tevreden!

*****
Willem, 20 juli 2018

Contact en procedure verliepen voorspoedig en laagdrempelig. De makelaar was zowel zakelijk als servicegericht en informeerde ons geregeld inzake de stand van zaken. De opstelling was wederzijds soepel, en onnodige 'ballast' als facelifting van de woning op onderdelen die toch vervangen gingen worden, professionele fotograaf e.d. bleken in onderling overleg onnodig. Het verkoopproces verliep in een korte termijn van enkele weken. Positief gevoel.

*****

Britt, 12 juli 2018

…. Eerder boog een andere makelaar zich zonder succes over dit pand. Indertijd waren we slecht te spreken over de service van de betreffende makelaar en de afwikkeling van gemaakte afspraken. Wat plezierig om dan met Kraaijkamp Makelaars in zee te gaan! We zijn steeds met enthousiasme en respect te woord gestaan, en de algehele communicatie verliep helder en voorspoedig. De makelaar betuigde duidelijk betrokkenheid, kennis van zaken en inzicht in de lokale woningmarkt. Daarbij hebben we het pand behoorlijk naar wens kunnen verkopen aan geschikte kopers. In dat proces zijn we zorgvuldig begeleid. Al met al lof voor Kraaijkamp Makelaars!

*****

Sabine, 21 juni 2018

Kraaijkamp makelaars is echt een aanrader. Dave luistert goed en zorgt dat alles goed en snel verloopt. Je weet precies wat je aan hem hebt.

*****

Annemieke, 1 juni 2018

Heel fijn dat mijn makelaar de wijk goed kent, makkelijk ook in het weekend of 's avonds kan afspreken of vragen kan beantwoorden. Heel realistisch en plezierig om mee te werken. Hij heeft veel ervaring en dat merkte ik aan de rust die hij brengt in het gesprek en zijn adviezen.

*****

Suzan, 1 juni 2018

Erg prettig in de omgang, goede begeleiding op de spannende momenten, zeer laagdrempelig in contact!

*****

Marloes, 9 april 2018

Het contact verliep prima. Een fijne manier van verkopen. Alle biedingen op 1 van te voren afgesproken dag zo heeft iedereen evenveel kans. Dat gaf ons ook een rustig gevoel. En eerlijker naar iedereen.

*****

Margot, 2 april 2018

Deskundig, vriendelijk, snelle communicatie. Een NVM makelaar waardig! (Na eerdere slechte ervaringen)

*****

Wendy, 23 maart 2018

Dave heeft ons super goed begeleid tijdens ons verkoopavontuur.
Op alle vragen gaf hij uitgebreid antwoord. We kregen vrijwel altijd direct contact met hem. Heeft me zelfs 1 x gered toen ik mezelf buiten had gesloten. Dit is een makelaar kantoor met kennis en hart voor de klant. Ook was hij zeer professioneel.
Deze 5 sterren zijn echt verdiend en zou hem zeker aanraden bij iedereen die zijn/haar huis willen verkopen.

Dave je bent echt een topper van een makelaar ! Wij hadden geen betere en eerlijkere makelaar kunnen treffen.
Bedankt voor alle goede service en uitleg/tips die we hebben mogen ontvangen. Ga vooral zo door.

*****

Erik, 22 maart 2018

Het contact met de makelaar loopt super is altijd bereikbaar en anders bel die snel terug. Beantwoord al je vragen gemakkelijk. Hij is goed in onderhandelen, je kunt het met een gerust hart aan hem overlaten.

*****

Bianca, 19 januari 2018

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, echt een aanrader :)

Vooral omdat je via keuzes ook zelf dingen kunt doen, zodat je nog meer betrokken bent bij de verkoop van je woning.

*****

Marloes, 17 januari 2018

Top Makelaar! Zeer betrouwbaar met veel kennis.
In Utrecht en omgeving beveel ik Dave van harte aan.


*****

Jorrit, 9 januari 2018

Dave Kraaijkamp is een deskundig makelaar die denkt en handelt in het belang van zijn opdrachtgever, in dit geval de verkopers. Hij informeerde ons continue over de laatste stand van zaken en gaf advies hoe te handelen gaandeweg het proces. Erg prettig allemaal.

*****

Erik, 31 december 2017

Een no nonsens makelaar die je erg goed begeleid in het proces. Door zijn systeem van werken, aan de hand van blokken, kan je zelf bepalen wat je wel en niet wil afnemen aan service. Top foto’s en presentatie verzorgt voor deze woning.

*****

Ruben, 12 december 2017

Hele vriendelijke makelaar. Kwam keurig langs voor een kennismakingsgesprek. Makelaar is goed bereikbaar en doet alles wat je van een makelaar kunt verwachten. Wij namen het goedkoopste pakket af en ondanks dat dit echt niet duur was, krijgen we wel meer dan voldoende service. Een echte aanrader :)

*****

Elize, 5 december 2017

Wij hebben ervoor gekozen om oa zelf de bezichtigingen te doen. Super dat dit bij Kraaijkamp kan en dat je alleen hoeft te betalen voor wat je zelf niet doet. Ook tevreden over de begeleiding verder.

*****

Mark, 28 november 2017

Kundige en meedenkende makelaar, goed bereikbaar met snelle afhandelingen van zaken. Absoluut aan te bevelen.

*****

Liesbeth, 11 november 2017

Duidelijke verkoopstrategie, goed overleg en transparantie over iedere stap in verkoopproces. Voor een verkoper bood Dave Kraaijkamp al deze aspecten bij verkoop van onze woning

*****

Stephanie, 2 november 2017

Van begin tot eind is alles heel soepel verlopen met de verkoop van mijn apartement. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ook de presentatie van het huis op funda en de brochure was professioneel, met vooral erg goede foto's.
Kortom ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Kraaijkamp Makelaar en zou deze zeker aanbevelen.

*****

Bart, 12 oktober 2017

Altijd bereikbaar, rustig, geduldig, wekt vertrouwen en weet precies wat hij doet.

Voor de tweede keer nu ons huis heel succesvol verkocht in de laatste 10 jaar en tevens goed bijgestaan in overwegingen voor aankoop nieuwe woning.

Echt een topper en absoluut aan te bevelen.

*****

Wietske, 26 september 2017

Het contact met dave was zeer plezierig en deskundig. Met zijn hulp gekozen voor een combinatie tussen zelf dingen doen als bezichtigingen en zijn inzet bij zaken als opstellen van contracten en de folder. Zeker een aanrader!

*****

Marije, 25 september 2017

Betrouwbare makelaar, vriendelijk en deskundig. We zijn blij dat we op deze makelaar konden vertrouwen.

*****

Sandra, 6 juni 2017

Kraaijkamp makelaars werd mij aanbevolen door een notaris te Utrecht, en ik moet zeggen dat Dave heeft mij uitstekend heeft bijgestaan in de verkoop van mijn huis. Van tevoren in gesprek kon je aangeven hoeveel dingen je zelf wilde doen en hoeveel dingen je uit handen wilde geven aan de makelaar. Ik wilde zelf zo min mogelijk zelf doen, en Dave heeft alles fantastisch geregeld en begeleid. Ik kan Dave zo aan iedereen aanraden die een huis in de omgeving Utrecht wil verkopen!

*****

Sophie, 1 juni 2017

Kraaijkamp Makelaars biedt de mogelijkheid om een deel van het verkoopproces zelf te doen tegen een gunstig tarief. De rest wordt op een deskundige manier voor je geregeld. Aanrader!

*****

Marije, 30 mei 2017

Tijdens het verkoopproces van ons huis (erg spannend!) leerde ik Dave kennen als een professionele en persoonlijke makelaar. Hij was steeds bereid om onze vragen te beantwoorden, erg goed bereikbaar en - ook belangrijk: zeer vriendelijk. Ik zou Dave aan iedereen aanbevelen die zijn huis gaat verkopen!

*****

Ger, 15 mei 2017

Goede & fijne makelaar! Neemt rustig de tijd voor je en heeft kennis van de markt/buurt

*****

Ross, 10 mei 2017

Dave is een zeer kundige makelaar. De mogelijkheid om zelf te kiezen in hoeverre je hem inzet is enorm prettig. Je betaalt voor wat je wilt (en dit wordt zeer professioneel uitgevoerd allemaal). Voorlopig niet van plan om mijn huis te verkopen, maar als het weer zover Is, zal ik zeker Dave bellen. Een topper!!

*****

Rene, 5 mei 2017

Was zeer duidelijk en behulpzaam. Zijn zeer tevreden.
Had ook veel kennis van zaken en zeer persoonlijke afhandeling.

*****

Nicoline, 4 mei 2017

Wij vonden Dave Kraaijkamp een goede makelaar, het contact ging altijd goed, appte of belde snel terug.

*****

Emilie, 25 maart 2017

Dave helped me buy my apartment in 2011 and sell it in 2017. Both transactions went very smoothly, Dave is very knowledgeable about the market, the procedures etc. and guides you through the steps so you always know what to expect and what to do. As a person he is always reachable and helpful. I would definitely recommend him.

*****

Nina, 18 maart 2017

Met Kraaykamp makelaars hebben wij een fijne samenwerking gehad.
Goede communicatie, snelle reacties, goede prijs kwaliteit, betrouwbaar en persoonlijk.
Een aanrader!

*****

Kees, 15 maart 2017

Actief, kennis van zaken en zelf bepalen hoeveel je makelaar doet en jijzelf. Verkoop is gegaan zoals ik wenste.

*****

Freek en Karin, 13 maart 2017

Dave Kraaijkamp is een goede betrokken makelaar voor aan- en verkoop, die proactief is in zijn werkzaamheden. Hij reageerde snel op onze vragen. We hebben ervaren dat we als klant sommige zaken prima zelf konden doen en Dave wikkelde de rest correct af.

*****

Marjolein, 10 maart 2017

Zeer prettig persoon. Altijd bereikbaar. Komt zijn afspraken goed na.
Duidelijk en eerlijk. Weet waar de focus moet liggen.

*****

Marjan, 13 februari 2017

Dave Kraaijkamp werkt als makelaar met een modern concept, waarbij je zelf kunt aangeven welke taken de makelaar en jijzelf verricht. Dave bleek een schot in de roos. Erg deskundig, erg goed bereikbaar en nam uitgebreid de tijd voor advies, het maken van foto's, etc. Met de juiste adviezen was ons huis acht dagen na de plaatsing op Funda reeds onder voorbehouden verkocht. Om Dave als makelaar in de arm te nemen is dan ook een absolute aanrader!

*****

Wendy, 8 februari 2017

Dave is kundig, schakelt snel, goed bereikbaar en ook nog eens een prettig persoon. Door zijn originele courtage-opbouw houdt hij zichzelf scherp en staat hij volledig achter zijn eigen kwaliteit.

*****

Hans, 27 januari 2017

De contacten met Dave verliepen uitermate prettig, komt afspraken 100% na, communiceert en adviseert prettig naar klant en kopers toe. Neemt verantwoordelijkheid waar nodig. Prijs tegen een aanvaardbaar en vooraf voorspeld niveau.

****

Deef, 10 januari 2017

Wij hebben Dave Kraaijkamp als een fijne makelaar ervaren. Wij hebben de volgende punten als positief ervaren
- Hij denkt goed mee hoe de woning zo snel mogelijk verkocht kan worden.
- Hij komt met ideeën en luistert ook naar de verkoper ze wensen.
- Hij reageert en handelt spoedig wat wij als erg prettig hebben ervaren.
- Hij verdiept zich goed in de woning en de wijk waarin de woning staat.

Wij zouden Dave Kraaijkamp dan ook zeker als makelaar aanbevelen.

*****

Anne Marie, 5 januari 2017

Zeer deskundige en betrouwbare makelaar. Heel professioneel, punctueel en bijzonder plezierig in het contact. Luistert goed naar de wensen van de klant en denkt mee. Heeft een persoonlijke benadering en doet zijn werk met toewijding en plezier. Ik zou hem van harte willen aanbevelen!

*****

Floor, 4 januari 2017

Ik heb de verkoop van mijn huis door Kraaijkamp Makelaars als heel prettig ervaren. Ik kon met al mijn vragen op elk gewenst moment terecht en mijn huis is uiteindelijk binnen een paar weken verkocht door de enthousiaste inzet van Dave Kraaijkamp. Ik raad Kraaijkamp Makelaars dan ook aan iedereen aan. Groetjes, Floor

*****

Gijske, 25 november 2016

Onze ervaring met Dave Kraaijkamp is meer dan positief. Door zijn goede aanpak hebben wij de woning heel snel kunnen verkopen . Wij bevelen hem graag aan een ieder aan.

*****

Peter en An, 2 november 2016

De makelaar, Dave Kraaijkamp, heeft ons op een uitstekende wijze bij het verkoopproces begeleid.
Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht is de communicatie goed en tot onze volle tevredenheid verlopen. Deze makelaar doet wat hij belooft en komt afspraken stipt na. Hij geeft waardevolle tips en adviezen en je merkt aan alles dat hij zijn uiterste best doet om een zo goed mogelijk resultaat voor je te bereiken. Wij kunnen Kraaijkamp Makelaars dan ook van harte aan bevelen aan eenieder die verkoopplannen heeft.

*****

Marleen en John, 23 oktober 2016

Wij zijn tijdens de verkoop van ons huis goed begeleid door Dave. Hij heeft verstand van zaken en er was steeds een snelle en goede communicatie gedurende het hele proces.

*****

Arjen, 19 september 2016

In een hectische woningmarkt zijn rust en vertrouwen sleutel tot een succesvolle verkoop van een woning. De deskundigheid en marktkennis die Kraaijkamp makelaars biedt geeft dit vertrouwen in een goede afloop. Dave Kraaijkamp is een plezierig persoon om mee samen te werken, wat heeft geresulteerd in een goede en professionele begeleiding van de woningverkoop. Kraaijkamp makelaars komt afspraken na. De flexibiliteit in zoveel makelaar als je wilt, geeft een maatwerk oplossing voor elke (ver)koper.

*****

Janetta, 23 augustus 2016

Wij hebben Dave Kraaijkamp als een topper ervaren. Behalve het feit dat hij kennis van zaken heeft, is hij zeer laagdrempelig, prettig in de omgang en bovenal heeft hij ons constant van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Kortom Dave, het was fijn zakendoen met je!

*****

Janna, 14 juli 2016

De begeleiding van Dave Kraaijkamp was zeer deskundig. Hij heeft verstand van zaken en komt afspraken goed na. Aangezien het ons eerste huisverkoop was, hadden we veel vragen. Dave name hier goed de tijd voor en begeleide ons hierin.
Dave is goed bereikbaar en reageert snel op mails, appjes en telefoon.
Prettig persoon om mee samen te werken.

*****

Erik, 4 juli 2016

Erg aardig en klantvriendelijk en denk met je mee. Heeft veel verstand van zaken. Weet waar die over praat. Heeft goede tips voor snellere en betere verkoop. Met bv kleine aanpassingen.

*****

Mindi, 30 juni 2016

Een fijne en rustige makelaar die goed advies geeft en je altijd te woord staat.
We vonden het een prettige samenwerking.

*****

Diana, 13 mei 2016

Dave biedt precies wat in deze tijd past, zoveel makelaar als je zelf wilt. Daarbij blijft hij wel heel persoonlijk. Dave is heel flexibel in zijn tijden en past zijn werkwijze aan op jouw wensen. Ook daarin gaat hij met zijn tijd mee.

Dave zouden we onmiddellijk weer inzetten en zeker aanbevelen als makelaar. Hij weet wat er nodig is in deze markt en is een prettig persoon om deze toch wel grote stap mee te zetten. Hij weet goed wat het vak inhoudt ,denkt aan alles. Vakkundigheid is dik in orde en dat alles zonder blabla.

*****

Chantal, 30 april 2016

deze makelaar is zeer goed bereikbaar, en speelt goed in tussen beide partijen -Afspraken werden altijd ingepland wanneer het uitkomt. Wij zijn zeer tevreden over hoe en hoe snel ons huis verkocht is.

*****

Berry, 2 april 2016

Zeer vriendelijke en joviale vent die met je meedenkt en je hebt er meteen al een goed gevoel bij. Komt zijn afspraken na en heeft goed contact tussen verkoper en de koper. Had nog nooit van hem gehoord maar ik zou hem echt aanraden bij vrienden en kennissen.

*****

Kim, 1 april 2016

Wij zijn erg tevreden met de service van Kraaijkamp Makelaars. Je kan ze altijd bereiken en ze doen hen uiterste best om het huis zo snel en goed mogelijk te verkopen. We hebben met plezier samen gewerkt met Kraaijkamp Makelaars!

*****

Alwin, 14 maart 2016

Deze makelaar heeft mij goed geholpen om mijn huis te verkopen. Hij biedt een interressant pakket van dienstverlening waarbij je zelf kan kiezen hoeveel diensten je afneemt. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

*****

Michel, 27 februari 2016

Dave heeft mijn huis ruim binnen de gestelde verkoop termijn verkocht.
Kan iedereen Kraaijkamp makelaars aanraden.

Bedankt Dave

*****

Alfred, 12 februari 2016

Wij werden met de verkoop van ons huis in Tuindorp uitstekend geholpen. De dienstverlening van Kraaijkamp is flexibel en dat vonden wij erg prettig. Kraaijkamp heeft een zeer goede lokale kennis van de huizenmarkt, financiële trends en de mensen op de markt. Hij kan ook goed adviseren in wat zinvol is en wat niet met betrekking tot styling e.d.

Het allerbelangrijkste vonden wij dat Kraaijkamp erg open en eerlijk is en dat hij de formele afwikkeling van het verkoopproces perfect heeft afgehandeld. We hoefden ons nergens zorgen over te maken en konden altijd bellen.

De buren gaan nu ook voor Kraaijkamp, ze hebben gezien hoe soepel het bij ons liep.

Bedankt!

*****

Gerria, 2 februari 2016

Een goede ervaring met Kraaijkamp makelaars. Dave heeft een goede marktkennis. Is al jarenlang makelaar in Utrecht. Dat merk je. Hij heeft een goede prijsindicatie gegeven en is gemotiveerd om je huis zo snel mogelijk verkocht te krijgen. Hij houdt je goed op de hoogte van het proces. Na iedere bezichtiging kregen we telefoon over hoe het was gegaan. Wij zijn erg tevreden over hem.

*****

Charles, 14 januari 2016

Dave is een hele fijne makelaar, verstand van het proces en de markt in Utrecht. Hij is helder in zijn communicatie, informeert duidelijk over de stappen die je moet nemen en hij maakt een app groep waarin je alle informatie bij de hand hebt.

Wij hebben hem al aanbevolen bij onze buren.

*****

Chris, 2 december 2015

Prettig om met Dave samen te werken. Dave heeft veel kennis en communiceert goed. Zeker een aanrader!

*****

Fred, 27 november 2015

duidelijke afspraken vooraf.
informeert je goed.
vlotte duidelijke afhandeling.
goede feedback bij bezichtigingen.

*****

Saskia, 24 november 2015

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Dave Kraaijkamp. Hij was duidelijk in zijn communicatie, hield mij goed op de hoogte en heeft een prima verkoopprijs voor me onderhandeld. De manier waarop zijn offerte was opgebouwd (met een gedeelte variabele beloning, afhankelijk van mijn tevredenheid) vond ik zeer creatief en gaf me het gevoel dat hij echt wist wat hij deed en dat hij zijn best deed om het beste resultaat te bereiken in de huidige markt. Hij is zeer vriendelijk en professioneel.

*****

Niels, 20 november 2015

Wij waren erg tevreden met de makelaar. De communicatie verliep zeer soepel. We werden goed op de hoogte gehouden van geplande afspraken en eerlijke terugkoppeling na de bezichtigingen. Ook werd een WhatsApp groep gemaakt om ons extra te informeren.

Ook de begeleidng tijdens de onderhandelingen was erg prettig. Een zeer goede sparringpartner, waarbij verschillende mogelijkheden en opties werden voorgesteld.

De prijs is gedeeltelijk variabel, waarbij de makelaar aangaf deze te willen verdienen. Wat ons betreft had hij deze al snel verdiend.

*****

Hennie en Karin 10 november 2015

Dave heeft ons bij de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons vorige huis hebben wij enorm geholpen. Wij hebben Dave Kraaijkamp ervaren als een zeer proactieve makelaar. Hij komt zijn afspraken na, is duidelijk in zijn communicatie en is erg goed en flexibel bereikbaar. Hij heeft ons voortdurend het gevoel gegeven dat hij met ons samenwerkt en vanuit ons belang handelt. Kwaliteit leveren staat bij Dave voorop en hij beschikt over veel kennis van en informatie over de woningmarkt, waardoor hij echt toegevoegde waarde heeft gedurende het hele proces. Eindelijk een betrouwbare makelaar die meedenkt en afspraken nakomt. Al met al dus zeer aan te bevelen.

*****

Aukje, 8 november 2015

We zijn erg tevreden over Dave zowel als verkoop- als aankoopmakelaar. Zeer goed bereikbaar, overlegt goed, handelt snel en is bereid om waar nodig een stapje extra te doen om tot een goed resultaat te komen. Mede dankzij zijn goede inschatting van de actuele woningwaarde hebben we onze woning snel en tegen een goede prijs kunnen verkopen.

*****

Michel, 13 oktober 2105

Dave Kraaijkamp is een goede betrouwbare makelaar.
Super goed en altijd bereikbaar voor zowel de kopers als verkopers.

*****

Anneke, 8 oktober 2015

Ik ben erg tevreden over Kraaijkamp makelaars! Men is heel servicegericht en omdat ik hen ook als aankoopmakelaar had ingehuurd heb ik relatief veel met hen te maken gehad. De aankoop van mijn nieuwe woning leverde nogal wat problemen op maar deze zijn door Kraaijkamp makelaars naar volle tevredenheid opgepakt en opgelost.

*****

George, 1 oktober 2015

Dave Kraaijkamp is ervaren en neemt de tijd en heeft aandacht voor de klanten. Steeds bleek hij goed op de hoogte van onze specifieke situatie. Hij bleek op alle belangrijke momenten scherp en goed ingelezen. Wij hebben veel gehad aan zijn adviezen. Het was prettig om hem bij alle afspraken aanwezig te hebben.

*****

Gerry, 15 september 2015

Prettig en doortastend. Snel werken, zeer goed bereikbaar per mail en telefoon.
Gaat in onderhandelen echt tot het uiterste voor jou als verkoper.
Weet ook goed wat haalbaar is wat prijs betreft, kortom een prima makelaar.

*****

Marijke, 31 augustus 2015

een geweldige makelaar! Heeft me uitstekend begeleid in het traject van verkoop van mijn huis. Er komt nogal wat bij kijken, en dit is toch niet iets dat je iedere dag doet. Dave Kraaijkamp is een rustige, meedenkende makelaar, die je helder en duidelijk alle mogelijkheden en onmogelijkheden uitlegt. En nog eens als dat nodig is! Een prettig mens, waarop je kunt vertrouwen en met wie je zaken kunt doen.

*****

Jolien, 29 augustus 2015

De aanpak van Kraaijkamp Makelaars is erg vernieuwd! Hij heeft een zeer creatieve manier van het promoten van de woning door het maken van een persoonlijke website en het gebruiken van social media. De flexibiliteit die je hebt als verkoper in het pakket wat je afneemt sprak ons erg aan. Dave heeft veel kennis over de woningmarkt in Utrecht, denkt goed mee in het hele proces, is eerlijk over wat haalbaar is, is erg flexibel is het plannen van afspraken, reageert snel en geeft goede tips en adviezen. Dus zeer aan te bevelen als je op zoek bent naar een actieve en betrokken makelaar!

*****

Sander vd G 18 augustus 2015

We zijn erg enthousiast over Kraaijkamp Makelaars! Want ons appartement is binnen een aantal maanden verkocht, dat hebben andere makelaars verderop in de straat met een zelfde soort appartement niet voor elkaar gekregen. Dave heeft een goede kennis van de markt en een goed inzicht in de actuele prijzen van woningen. Er was steeds prettig overleg en we werden goed en duidelijk geïnformeerd. Dave is actief, betrokken, goed bereikbaar en houdt zich aan de afspraken! Dit alles is niet vanzelfsprekend in makelaarsland want met onze zoektocht naar een nieuwe woning zijn we er achter gekomen dat zeker de grote makelaarskantoren er op zijn zachts gezegd niet zo veel zin in hebben.

*****

Dhr Tenpierik 24 juli 2015

Een betaalbare no nonsense makelaar die op het juiste moment wist te versnellen. Geen loze beloftes, maar een makelaar die nakomt wat hij beloofd en altijd bereikbaar is om te spiegelen. Uiteindelijk heeft hij het huis verkocht precies op het moment dat wij een nieuwe huis kochten. Perfecte timing dus.

*****

Dhr Kuijper 21 juli 2015

Dave Kraaijkamp heeft een zeer prettige benadering en houdt te allen tijde rekening met de wensen van de verkopers. Hij luistert goed en heeft geen snelle verkooppraatjes. Tegelijkertijd kent hij het klappen van de zweep en geeft waardevol advies op het moment dat dit nodig is. Kortom, een absolute aanrader!

*****

Dhr. Ruijgrok 14 juli 2015

Kraaijkamp makelaars heeft een formule waarbij de klant zelf bepaalt hoeveel de verkoper zelf doet en hoeveel de makelaar. Ik heb de variant gekozen waarbij ik zoveel mogelijk zelf zou doen. Dit is een zeer goed geprijsde optie, vergeleken met de offertes die ik van andere makelaars heb gekregen (minstens de helft goedkoper). Het huis is uiteindelijk verkocht aan de eerste kijkers.
Echter, vanaf het moment dat de potentiele koper laat weten serieus geinteresseerd te zijn en de daadwerkelijke overdracht zitten nog ontzettend veel stappen. Onderhandelen, documenten verzamelen, de kopers overtuigen als ze halverwege toch beginnen te twijfelen, organisatie van de overdracht etc. Kraaijkamp makelaars heeft dat uitstekend gedaan, vandaar dat ik zonder voorbehoud een 10 geef voor service en begeleiding. Ik heb de makelaar een aantal keer 's avonds en/of in het weekend gebeld toen er zich kleine problemen voordeden. Hij heeft me daarbij heel goed geadviseerd en uiteindelijk is de verkoop succesvol verlopen.
Ik heb alleen positieve ervaringen met Kraaijkamp makelaars en beveel ze van harte aan!

*****

Ivon H 19 juni 2015

Dave Kraaijkamp heeft de verkoop van onze woning in Utrecht begeleid. Hij heeft ons voorzien van complete en goede informatie over alle zaken die komen kijken bij het verkopen van een woning. De heldere communicatie gedurende het gehele verkooptraject was erg prettig, evenals de betrokkenheid en goede bereikbaarheid van Dave. Wij bevelen hem zeker aan!

*****

Carin van Soest 6 juni 2015

Dave Kraaijkamp heeft reeds meerdere huizen verkocht en aangekocht voor mij, ook in de jaren dat verkopen lastig was. Hij is een solide en integere makelaar, die het beste voor zijn klant uit een mogelijke deal wil halen. Hij heeft een goede intuïtie in het onderhandelingsproces en zet deze in voor zijn klant. Nu is hij een eigen bedrijf gestart en heeft recent in enkele weken mijn huis wederom verkocht. Ik wens hem veel plezier met zijn nieuwe bedrijf en succes komt zeker!

*****

(klant wenst anoniem te blijven)

No-nonsense en bekwaam. Dat is de korte versie.

Dave Kraaijkamp is een makelaar die goed zijn vak verstaat. Hij communiceert duidelijk en tijdig, weet hoe de markt zich ontwikkelt, begrijpt kopers en verkopers.

Vanaf de eerste kennismaking was dit duidelijk. Hij was open en eerlijk over de staat van het huis en kwam met een reële inschatting van de verkoopwaarde. Zijn inschatting lag iets lager dan de hoogste taxatie maar was het best onderbouwd, voor ons een reden om met hem in zee te gaan.

Het belang en de wensen van de verkopende partij staan bij hem bovenaan. Deze respecteert hij, ook als hij een andere mening heeft. Hij begrijpt heel goed dat je als verkopende partij soms even tijd nodig hebt om voldoende besef te krijgen van de situatie om later alsnog je wensen bij te stellen.

Ook de kosten zijn duidelijk. Hij heeft geen 'verborgen' extra kosten die andere makelaars wel hebben, zoals foto kosten, plattegrondkosten e.d.

****

(klant wenst anoniem te blijven)

Deze makelaar heeft om te beginnen goed onderbouwd wat de prijs-kwaliteitverhouding in de huidige markt is, mij een vraagprijs geadviseerd en aan mij de keus gelaten wat de vraagprijs werd. Ik geloofde de argumenten en de kundigheid van deze makelaar, dus heb ik zijn diensten aanvaard. Ook hebben we van tevoren een vaste, redelijke prijs afgesproken. (Lang niet de duurste!)
Dat bleek gegrond te zijn; het appartement is best snel verkocht. En hij heeft voortdurend vertrouwen uitgesproken dat de prijs goed was en er geen reden was om die naar beneden bij te stellen, toen ik dat begon te denken. Bij de verkoop is dat natuurlijk wel gebeurd, maar ja, dat schijnt normaal te zijn... zeker in deze tijd. Bij de communicatie tussen koper en mij speelde hij ook een prettige rol. Er waren opeens meerdere kandidaten, en ik denk dat hij voor mij de meest gunstige heeft uitgekozen. Dus, zeker een aanrader, deze makelaar!

Aankoop


Sanne, 21 juni 2017

We willen je graag bedanken voor je fijne service en hulp bij het zoeken van een huis.
Bedankt voor je deskundigheid, betrokkenheid en alle hulp.

Chico en Dagmar, 7 juni 2015

Dave Kraaijkamp heeft ons begeleid bij de aankoop van onze eerste woning. Dave nam de tijd om onze vragen te beantwoorden, was goed bereikbaar (zelfs in de avond en weekenden) en flexibel met het inplannen van afspraken. Hij heeft veel inzicht in de woningmarkt waardoor wij ons droomhuis voor een redelijke prijs hebben kunnen kopen. Een betrouwbare en kundige makelaar!

*****

Miriam Hoogeveen 23 maart 2015

Dave van Kraaijkamp Makelaars heeft ons bijzonder kundig begeleid bij de zoektocht naar een koopwoning. Hij is kundig, vriendelijk en erg duidelijk. Hij geeft altijd goede tips, waardoor je scherp blijft en hij zorgt ervoor dat je goed nadenkt over de voor- en nadelen van een bepaalde woning. Nadat we uiteindelijk hadden gekozen voor een nieuwbouwproject, heeft Dave met een uitgebreid gesprek over 'waar moet je op letten bij nieuwbouw?' veel houvast gegeven voor het vervolgproces. Wij raden Dave van harte aan!

*****

Dennis de Boer 19 feb. 2015

Dave van Kraaijkamp Makelaars heeft ons bijgestaan bij de aankoop van onze eerste woning. Al snel toonde Dave zijn meerwaarde in de aankoopbegeleiding door zijn scherpe blik. Dave reageert snel, is goed bereikbaar en flexibel bij het plannen van bezichtigingen en besprekingen. Dit hebben wij tijdens ons aankooptraject wel anders meegemaakt. Dave lijkt "24-7" bereikbaar, hetgeen in deze tijd een must is. Het is tevens handig dat de tariefafspraken duidelijk en helder zijn. Hier houdt Dave zich ook aan en geeft tijdig aan indien er extra kosten gemaakt worden.

Tijdens de aankoop van onze uiteindelijke woning ging er veel mis door verkeerde inlichtingen van de verkoper en zijn makelaar. Dave heeft ons hier goed en deskundig in bijgestaan. Mede door hem is uiteindelijk alles toch goed gekomen. Wij raden Dave dan ook van harte aan als aankoopmakelaar!

*****

Marscha Ammerlaan 7 feb. 2015

Zowel bij de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons huidige huis hebben wij Dave Kraaijkamp ervaren als een zeer proactieve makelaar. Hij komt zijn afspraken na, is duidelijk in zijn communicatie en is erg goed en flexibel bereikbaar. Hij heeft ons voortdurend het gevoel gegeven dat hij met ons samenwerkt en vanuit ons belang handelt. Kwaliteit leveren staat bij Dave voorop en hij beschikt over veel kennis van en informatie over de woningmarkt, waardoor hij echt toegevoegde waarde heeft gedurende het hele proces. Eindelijk een betrouwbare makelaar!

*****

Paul van Cappelle 23 nov. 2014

Dave Kraaijkamp heeft mij heel goed naar mijn eerste huis begeleid. Hij denkt goed mee, is er echt voor je en komt voor jouw belangen op, is goed in zijn vak en hij komt zijn afspraken na. Ik raad hem absoluut aan als aankoopmakelaar.

*****

(klant wenst anoniem te blijven)

Dave heeft ons een aantal maal behoed van een misaankoop. Hij is altijd heel geduldig gebleven en heeft ons geweldig geholpen!

****

(klant wenst anoniem te blijven)

"Dave Kraaijkamp heeft kennis van de markt, gaat zeker niet voor eigen gewin, is altijd goed bereikbaar en afspraken worden nagekomen. Hij heeft ons meerdere malen uitstekend geadviseerd om verkeerde aankopen te voorkomen. Ik kan hem dan ook zeer aanbevelen, voor verkoop en aankoop."
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.