logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Ons aanbod:
Bel ons:
(030) 879 77 70

Alles over Kraaijkamp Makelaars

De filosofie van onze makelaardij

Kraaijkamp makelaars is een ondernemend makelaarskantoor, dat meedenkt en haar dienstverlening en haar beloningssystemen heeft aangepast aan de huidige tijd. Kwaliteit van dienstverlening staat bij ons centraal maar onze benadering is net iets anders dan die van de meeste (klassieke) makelaarskantoren en jouw wensen spelen hier een belangrijke rol in.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Met meer dan 15 jaar ervaring als makelaar in de regio Utrecht, hebben wij een goed beeld van het woningaanbod in de verschillende wijken. We kunnen je uitstekend adviseren en begeleiden bij het aan- of verkopen van je woning. Wij regelen graag alles voor je maar je kunt er ook voor kiezen een aantal dingen zelf te doen. Daarom hebben we verschillende soorten dienstverlening waarvan er altijd een is die het best bij jou past: zoveel makelaar als je zelf wilt. Welke keuze je ook maakt, je bent altijd verzekerd van onze deskundige begeleiding.

Wij zijn 6 dagen per week geopend! Bovendien zijn wij ook bereikbaar buiten de gewone kantoortijden. Het contact loopt altijd via één persoon, wel zo prettig

Graag stellen wij ons aan je voor:

Dave ZW

Dave Kraaijkamp

NVM Makelaar RMT en Eigenaar

T: 030 879 77 70   M: 06-1837 1022

Privé

Ik ben geboren en getogen in Utrecht. Omdat mijn moeder Engels is, ben ik tweetalig opgevoed. Dit komt mij dagelijks goed van pas. Ik ben gelukkig getrouwd met Karin en we hebben 2 mooie kinderen. Wij wonen met veel plezier in Utrecht.

Enthousiast over

Leren, lezen en alles wat met sport te maken heeft, zowel het kijken naar sport als het zelf doen. Ook ben ik actief voor de stichting Giving Back. Giving Back staat voor een diverse samenleving waarin iedereen een gelijke kans krijgt om, met wat voor achtergrond dan ook, zijn/haar talent te ontwikkelen en succesvol te worden.

Ervaring

Na mijn opleiding ben ik in 1994 gaan werken op de vastgoedafdeling van het grootste notariskantoor van Utrecht in die tijd. Ik heb daar veel geleerd en heb veel valkuilen ontdekt, waar je als Makelaar rekening mee moet houden. Tot de dag van vandaag profiteer ik van de opgedane kennis, vooral als het geen standaard transactie betreft.

Na deze goede leerschool ben ik in 1999 overgestapt naar de Makelaardij. In 15 jaar tijd heb ik veel ervaring opgedaan. Eerst als manager van de nieuwbouwafdeling, later als Makelaar op de afdeling bestaande bouw bij een middelgroot makelaarskantoor. Ik heb mij in deze periode ontwikkeld tot een allround makelaar (aankoop, verkoop, taxatie en verhuur) met als extra specialisaties: styling of metamorfose van probleemhuizen, schuldhulp verlening, adviseur duurzaamheid.

Medio 2014 ben ik begonnen om van Kraaijkamp Makelaars een succes te maken.

Hoop

Naast een goede gezondheid en een gelukkig gezinsleven, hoop ik, dat ik als makelaar de drive blijf houden om iedere dag voor mijn klanten er het beste uit te willen halen. Wat er ook gebeurt, het makelaarsvak blijft boeiend en afwisselend.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.