logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Ons aanbod:
Bel ons:
(030) 879 77 70

Twijfel je over je WOZ aanslag?

In deze periode valt de WOZ-beschikking weer op de mat. Omdat de prijs van veel woningen de afgelopen tijd is gedaald, bestaat de kans dat jouw woning voor de WOZ te hoog wordt gewaardeerd.

In dat geval betaal je ook meer aan WOZ-waarde gekoppelde belastingen dan nodig is, zoals eigenwoningforfait, onroerendezaakbelasting, water- en afvalheffingen en bij bepaling van de waarde in het kader van de erfbelasting.

Jouw WOZ-waarde
Bereken met de WOZ-tool van de NVM jouw voordeel. Denk je dat deze groot genoeg is, neem dan contact op met jouw NVM-makelaar. Hij is zeer deskundig in het bepalen van de werkelijke waarde van uw woning en kan u helpen om zonodig bezwaar te maken.

klik hier om je eigen WOZ check te doen
Geschreven op 26-01-2015
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.