logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Ons aanbod:
Bel ons:
(030) 879 77 70

SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland) heeft een restschuldlening ge

SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland) heeft een restschuldlening geïntroduceerd voor doorstroming op de woningmarkt.

Met de Restschuldlening beschikt een particuliere woningeigenaar over de financiële middelen om de restschuld van zijn of haar huidige woning te financieren, zodat hij of zij kan verhuizen naar een nieuwe woning. De Restschuldlening wordt verstrekt als tweede hypotheek, naast de eerste hypotheek voor de aankoop van de nieuwe woning.

De restschuldlening wordt verstrekt uit een provinciaal op te richten restschuldfonds. Zonder provinciale deelname (en daaraan gekoppeld het restschuldfonds) is het voor particulieren dus niet mogelijk een beroep te doen op deze lening.

Op de website van SVn is terug te vinden welke provincies deelnemen
Geschreven op 27-08-2015
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.