logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Ons aanbod:
Bel ons:
(030) 879 77 70

Verkoopbegeleiding bij het verkopen van je woning

Wil jij je woning verkopen?

Is het je allereerste woning die je nu verkoopt, ga je misschien samenwonen of juist niet meer. Misschien wil je groter gaan wonen of juist kleiner. Of wil je verhuizen vanwege familie, vrienden of werk. Wat de reden ook is jouw huis verkopen is voor jou meer dan alleen het verhandelen van stenen en een dak.


Wij zijn er om je te begeleiden bij deze verkoop. Kraaijkamp Makelaars weet wat de huidige huizenmarkt nodig heeft. Een ondernemend makelaarskantoor, dat meedenkt en haar dienstverlening heeft aangepast aan de huidige tijd. Samen met de verkoper zetten wij de woning op de meest optimale manier in de markt, qua prijs, uitstraling en presentatie.

Leidschekade

Jouw Makelaar

Wij regelen graag alles voor je, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal dingen zelf te verzorgen: zoveel makelaar als je zelf wilt. Welke keuze je ook maakt, je bent altijd verzekerd van onze deskundige begeleiding. Via ons uitgebreide netwerk en de krachtige uitingen die alleen een NVM Makelaar kan bieden selecteren wij kansrijke kandidaten, aan wie wij enthousiast over jouw woning vertellen. Komt het tot een onderhandeling dan onderhandelen wij (in samenspraak met jou) over de hoogst mogelijke prijs en de beste voorwaarden. Nadat de woning verkocht is zorgen wij voor de afhandeling van de juiste koopakte. Dus het gehele verkoopproces wordt door ons verzorgd en we blijven graag je makelaar, ook na de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Jij en wij

Het contact loopt via één persoon en onze flexibele, klantgerichte aanpak is niet aan vaste tijden gebonden. Natuurlijk houden we je goed op de hoogte over de ontwikkelingen rondom je woning. Uiteraard hebben wij diverse advertentiepakketten die de verkoop extra kunnen ondersteunen. Jij bepaalt zelf of en wanneer je hiervan gebruik wilt maken. Goed om te weten is dat wij door onze uitgebreide advertentiepakketten die de verkoop extra kunnen ondersteunen meer potentiele kopers bereiken voor je woning dan de meeste andere makelaarskantoren.

Bijzonder

De manier waarop wij beloond worden voor onze inspanningen is ook bijzonder te noemen. De hoogte van de beloning wordt namelijk gedeeltelijk bepaald door jou, op basis van je tevredenheid over onze dienstverlening.

Wij willen graag kennis met je maken en vertellen je graag meer over wat we exact doen èn wat we anders doen dan de meeste van onze collega’s.
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.