logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Ons aanbod:
Bel ons:
(030) 879 77 70

Verhuurbemiddeling

Wij helpen je snel en efficiënt een huurder te vinden voor je woning, die voldoet aan alle wensen. Via ons uitgebreide netwerk en de krachtige uitingen die alleen een NVM Makelaar kan bieden, selecteren wij de kansrijke kandidaten.

Wij hebben veel ervaring in het verhuren van woningen in alle segmenten voor particulieren, het bedrijfsleven en expats.

Ook tijdelijk verhuren via de leegstandswet kan via ons kantoor. Met de huurinkomsten kan je de lasten van de te koop staande woning geheel of gedeeltelijk dekken. Op deze manier kun je deze financieel zware periode overbruggen. Deze vorm van tijdelijke verhuur mag alleen met toestemming van de gemeente, hypotheekbank en heeft ingrijpende fiscale gevolgen.

Wij kunnen je volledig begeleiden in het verhuurtraject.
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.