logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Ons aanbod:
Bel ons:
(030) 879 77 70

Een gedegen taxatierapport voor een scherp tarief

Heb je een taxatierapport nodig? Dit verzorgen wij snel en tegen een scherp tarief.

Onze NVM taxatie rapporten worden geaccepteerd door alle banken, overheidsinstellingen, de belastingdienst en de rechtbanken. Onze NVM taxatie rapporten zijn te gebruiken:

  • Als je een hypotheek nodig hebt bij de aankoop van een woning
  • Als je een hypotheek nodig hebt om je verbouwingsplannen van je huidige woning te financieren
  • Als je van hypotheekbank wilt wisselen
  • Als je de reële waarde van een woning wilt weten ten behoeve van een verkoopbeslissing of een aankoopbeslissing
  • Voor een waardering in verband met overlijden of scheiding
  • Bij geschillen in opdracht van de Rechtbank

images

Wat we doen

De taxatie zal dan ook worden uitgevoerd door een onafhankelijke taxateur, die staat ingeschreven als Registertaxateur bij de NVM en het NWWI. Dit is belangrijk omdat hypotheekverstrekkers, officiële instanties en andere belanghebbenden dit als voorwaarde stellen. In het taxatierapport worden de marktwaarde en de eventueel andere gevraagde waarden opgenomen. Bij het bepalen van de waarde van de woning, wordt onder meer rekening gehouden met de type woning, oppervlakte, de locatie en de staat van onderhoud.

Hoe het werkt

Je vult het formulier hieronder in. Per e-mail ontvang je van ons de opdrachtbevestiging van de taxatie. Als het om je eigen woning of appartement gaat, nemen we binnen 2 werkdagen na het verstrekken van de opdracht contact met je op. Indien je een woning of appartement aankoopt, zullen wij rechtstreeks contact opnemen met de verkopende partij (makelaar of eigenaar) om een afspraak te maken. In dat geval sturen we je een e-mail met de bevestiging van de opdracht en vermelding van de taxatiedatum.

Binnen vijf werkdagen na de taxatie van de woning of het appartement, ontvang je digitaal het complete rapport . Als je wilt, kan dit sneller. Na ontvangst kun je het taxatierapport doorsturen naar de geldverstrekker. Ook zullen wij het rapport per post naar je verzenden.
Wat het kost....
›› De prijs van de woning:  €  
›› Verwachte aankoopprijs van de woning:  €  
Berekenen ››
Totaal exclusief btw    
Printen
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.