logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Ons aanbod:
Bel ons:
(030) 879 77 70

Aankoopbegeleiding bij het kopen van je nieuwe woning

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Is het de allereerste woning die je koopt? Ga je misschien samenwonen of juist niet meer? Misschien wil je groter gaan wonen of juist kleiner. Of wil je hier komen wonen vanwege familie, vrienden of werk. Wat de reden ook is, een huis kopen is leuk en spannend.


Wij zijn er om je te begeleiden bij deze aankoop. Samen zoeken naar je nieuwe woning die helemaal bij jou past. Jouw woonwensen staan uiteraard centraal.

Veilinghavenkade 2Gezien onze jarenlange ervaring in de regio Utrecht hebben wij een goed beeld van het woningaanbod in de verschillende wijken. Zo kunnen we je goed adviseren over waar je ideale woning te koop zou kunnen staan en wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende soorten woningen. Wij hebben verschillende soorten dienstverlening waarvan er altijd een is die het best bij jou past: zoveel makelaar als je zelf wilt.

wat we doen

Bij een aankoop-opdracht word je na het vrijblijvende kennismakingsgesprek dagelijks op de hoogte gehouden van het totale nieuwe huizenaanbod van alle makelaars, in de door jou gewenste prijsklasse en wijken. Tijdens de bezichtigingen van de woningen die jij interessant vindt, letten we onder andere op de bouwkundige staat, de courantheid, de ontwikkelingen in de wijk, de eventuele juridische aspecten en uiteraard de waarde van de woning. Als je een bod wilt uitbrengen op de woning, onderhandelen wij (in samenspraak met jou) over de best mogelijke prijs en voorwaarden.

Mocht je de woning kopen dan zorgen wij voor de afhandeling van de juiste koopakte en eventueel voor een passende financiering en/of verzekeringen. Dus het gehele aankoopproces wordt door ons verzorgd en we blijven graag je makelaar, ook na de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Zoveel makelaar als je zelf wilt

Een goede aankoopmakelaar hoeft per saldo geen geld te kosten. Hij verdient zichzelf (bijna altijd) terug tijdens de onderhandeling. Met een aankoopmakelaar aan je zijde kom je bovendien niet snel voor onaangename verrassingen te staan.

Wanneer je vindt dat je bepaalde onderdelen van de aankoop best zelf kan doen is een aankoop-opdracht op basis van een uurtarief misschien wel ideaal voor je: zoveel makelaar als je zelf wilt.

Heb je een specifieke woning op het oog dan kunnen we hier goede afspraken over maken.

Wij willen graag kennis met je maken en vertellen je graag meer.
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.