logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Ons aanbod:
Bel ons:
(030) 879 77 70

Aankoopmakelaar op uurtarief

Een goede aankoopmakelaar hoeft per saldo geen geld te kosten. Hij verdient zichzelf (bijna altijd) terug tijdens de onderhandeling. Met een aankoopmakelaar aan je zijde kom je bovendien niet snel voor onaangename verrassingen te staan.


Wanneer je vindt dat je bepaalde onderdelen van de aankoop best zelf kan doen is een aankoop-opdracht op basis van een uurtarief ideaal voor je.


Wat we doen

Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek besluit je zelf of wij als aankoopmakelaar een toegevoegde waarde voor je hebben. Indien je voor ons kiest, zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van het totale nieuwe aanbod van alle makelaars in de door jou gewenste prijsklasse en wijken. Het aanbod dat je van ons krijgt is vaak nog niet op de bekende sites te vinden.

Wanneer je een woning ziet die je wilt bezichtigen, beslis je zelf of we tijdens deze eerste kijkafspraak met je meegaan of niet. Lijkt de woning ideaal voor je dan gaan we samen de woning bekijken. Tijdens de bezichtiging van de woning letten we onder andere op de bouwkundige staat, de courantheid, de ontwikkelingen in de wijk, eventuele juridische aspecten en uiteraard de waarde van de woning. Als je een bod wilt uitbrengen op de woning onderhandelen wij (in samenspraak met jou) over de best mogelijke prijs en voorwaarden. Mocht je de woning aankopen, dan zorgen wij voor de afhandeling van de juiste koopakte en eventueel voor een passende financiering en/of verzekeringen. Het gehele aankoopproces wordt door ons verzorgd. We blijven graag je makelaar, ook na de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Blocks

Om alles overzichtelijk te houden, hebben wij onze diensten vertaald naar blocks. In onderstaande tabel staat een overzicht van onze diensten en de bijbehorende Blocks. Per block betaal je € 60,- . Overige (onverwachte) werkzaamheden worden vooraf aan je bevestigd en vooraf door jou goedgekeurd zodat je nooit geconfronteerd wordt met onverwachte makelaarskosten.

diensten

Bij Kraaijkamp Makelaars staat de kwaliteit van dienstverlening voorop. Ons dienstenpakket bij een aankoopopdracht bestaat daarom tenminste uit:
• 1 bezichtiging van de woning waarop geboden wordt, zodat je goed geïnformeerd bent over alle relevante zaken rondom de woning (3 Blocks)
• Het voeren van de onderhandeling (in samenspraak met jou), omdat wij ons bijna altijd terugverdienen in de onderhandeling (2 Blocks)
• Begeleiding van de koopovereenkomst omdat wij zeker willen weten dat waar je voor tekent ook goed is en de bewaking van de termijnen van de ontbindende voorwaarden een cruciaal onderdeel is van de aankoop (6 Blocks).

Het aantal blocks waar onze dienstverlening uit bestaat bedraagt dus minimaal 11 en het minimale tarief derhalve € 660,- exclusief btw. Indien een bouwkundige keuring als voorwaarde wordt opgenomen in de overeenkomst zijn wij daar ook bij aanwezig. Dit is van belang omdat alle relevante informatie over gebreken bij ons bekend moet zijn, om een goed advies te kunnen geven of je de koop laat doorgaan of juist niet. Het aantal blocks waar onze dienstverlening dan uit bestaat is minimaal 15 en het minimale tarief € 900,- exclusief btw. Verder bepaal je zelf welke diensten je van ons nodig hebt: zoveel makelaar als je zelf wilt.
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.