logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Ons aanbod:
Bel ons:
(030) 879 77 70

Reacties van tevreden klanten

Onze werkwijze wordt het beste weergegeven door de reactie van tevreden klanten:

Verkoop


Britt, 12 juli 2018

…. Eerder boog een andere makelaar zich zonder succes over dit pand. Indertijd waren we slecht te spreken over de service van de betreffende makelaar en de afwikkeling van gemaakte afspraken. Wat plezierig om dan met Kraaijkamp Makelaars in zee te gaan! We zijn steeds met enthousiasme en respect te woord gestaan, en de algehele communicatie verliep helder en voorspoedig. De makelaar betuigde duidelijk betrokkenheid, kennis van zaken en inzicht in de lokale woningmarkt. Daarbij hebben we het pand behoorlijk naar wens kunnen verkopen aan geschikte kopers. In dat proces zijn we zorgvuldig begeleid. Al met al lof voor Kraaijkamp Makelaars!

*****

Sabine, 21 juni 2018

Kraaijkamp makelaars is echt een aanrader. Dave luistert goed en zorgt dat alles goed en snel verloopt. Je weet precies wat je aan hem hebt.

*****

Annemieke, 1 juni 2018

Heel fijn dat mijn makelaar de wijk goed kent, makkelijk ook in het weekend of 's avonds kan afspreken of vragen kan beantwoorden. Heel realistisch en plezierig om mee te werken. Hij heeft veel ervaring en dat merkte ik aan de rust die hij brengt in het gesprek en zijn adviezen.

*****

Suzan, 1 juni 2018

Erg prettig in de omgang, goede begeleiding op de spannende momenten, zeer laagdrempelig in contact!

*****

Marloes, 9 april 2018

Het contact verliep prima. Een fijne manier van verkopen. Alle biedingen op 1 van te voren afgesproken dag zo heeft iedereen evenveel kans. Dat gaf ons ook een rustig gevoel. En eerlijker naar iedereen.

*****

Margot, 2 april 2018

Deskundig, vriendelijk, snelle communicatie. Een NVM makelaar waardig! (Na eerdere slechte ervaringen)

*****

Wendy, 23 maart 2018

Dave heeft ons super goed begeleid tijdens ons verkoopavontuur.
Op alle vragen gaf hij uitgebreid antwoord. We kregen vrijwel altijd direct contact met hem. Heeft me zelfs 1 x gered toen ik mezelf buiten had gesloten. Dit is een makelaar kantoor met kennis en hart voor de klant. Ook was hij zeer professioneel.
Deze 5 sterren zijn echt verdiend en zou hem zeker aanraden bij iedereen die zijn/haar huis willen verkopen.

Dave je bent echt een topper van een makelaar ! Wij hadden geen betere en eerlijkere makelaar kunnen treffen.
Bedankt voor alle goede service en uitleg/tips die we hebben mogen ontvangen. Ga vooral zo door.

*****

Erik, 22 maart 2018

Het contact met de makelaar loopt super is altijd bereikbaar en anders bel die snel terug. Beantwoord al je vragen gemakkelijk. Hij is goed in onderhandelen, je kunt het met een gerust hart aan hem overlaten.

*****

Bianca, 19 januari 2018

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, echt een aanrader :)

Vooral omdat je via keuzes ook zelf dingen kunt doen, zodat je nog meer betrokken bent bij de verkoop van je woning.

*****

Marloes, 17 januari 2018

Top Makelaar! Zeer betrouwbaar met veel kennis.
In Utrecht en omgeving beveel ik Dave van harte aan.


*****

Jorrit, 9 januari 2018

Dave Kraaijkamp is een deskundig makelaar die denkt en handelt in het belang van zijn opdrachtgever, in dit geval de verkopers. Hij informeerde ons continue over de laatste stand van zaken en gaf advies hoe te handelen gaandeweg het proces. Erg prettig allemaal.

*****

Erik, 31 december 2017

Een no nonsens makelaar die je erg goed begeleid in het proces. Door zijn systeem van werken, aan de hand van blokken, kan je zelf bepalen wat je wel en niet wil afnemen aan service. Top foto’s en presentatie verzorgt voor deze woning.

*****

Ruben, 12 december 2017

Hele vriendelijke makelaar. Kwam keurig langs voor een kennismakingsgesprek. Makelaar is goed bereikbaar en doet alles wat je van een makelaar kunt verwachten. Wij namen het goedkoopste pakket af en ondanks dat dit echt niet duur was, krijgen we wel meer dan voldoende service. Een echte aanrader :)

*****

Elize, 5 december 2017

Wij hebben ervoor gekozen om oa zelf de bezichtigingen te doen. Super dat dit bij Kraaijkamp kan en dat je alleen hoeft te betalen voor wat je zelf niet doet. Ook tevreden over de begeleiding verder.

*****

Mark, 28 november 2017

Kundige en meedenkende makelaar, goed bereikbaar met snelle afhandelingen van zaken. Absoluut aan te bevelen.

*****

Liesbeth, 11 november 2017

Duidelijke verkoopstrategie, goed overleg en transparantie over iedere stap in verkoopproces. Voor een verkoper bood Dave Kraaijkamp al deze aspecten bij verkoop van onze woning

*****

Stephanie, 2 november 2017

Van begin tot eind is alles heel soepel verlopen met de verkoop van mijn apartement. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ook de presentatie van het huis op funda en de brochure was professioneel, met vooral erg goede foto's.
Kortom ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Kraaijkamp Makelaar en zou deze zeker aanbevelen.

*****

Bart, 12 oktober 2017

Altijd bereikbaar, rustig, geduldig, wekt vertrouwen en weet precies wat hij doet.

Voor de tweede keer nu ons huis heel succesvol verkocht in de laatste 10 jaar en tevens goed bijgestaan in overwegingen voor aankoop nieuwe woning.

Echt een topper en absoluut aan te bevelen.

*****

Wietske, 26 september 2017

Het contact met dave was zeer plezierig en deskundig. Met zijn hulp gekozen voor een combinatie tussen zelf dingen doen als bezichtigingen en zijn inzet bij zaken als opstellen van contracten en de folder. Zeker een aanrader!

*****

Marije, 25 september 2017

Betrouwbare makelaar, vriendelijk en deskundig. We zijn blij dat we op deze makelaar konden vertrouwen.

*****

Sandra, 6 juni 2017

Kraaijkamp makelaars werd mij aanbevolen door een notaris te Utrecht, en ik moet zeggen dat Dave heeft mij uitstekend heeft bijgestaan in de verkoop van mijn huis. Van tevoren in gesprek kon je aangeven hoeveel dingen je zelf wilde doen en hoeveel dingen je uit handen wilde geven aan de makelaar. Ik wilde zelf zo min mogelijk zelf doen, en Dave heeft alles fantastisch geregeld en begeleid. Ik kan Dave zo aan iedereen aanraden die een huis in de omgeving Utrecht wil verkopen!

*****

Sophie, 1 juni 2017

Kraaijkamp Makelaars biedt de mogelijkheid om een deel van het verkoopproces zelf te doen tegen een gunstig tarief. De rest wordt op een deskundige manier voor je geregeld. Aanrader!

*****

Marije, 30 mei 2017

Tijdens het verkoopproces van ons huis (erg spannend!) leerde ik Dave kennen als een professionele en persoonlijke makelaar. Hij was steeds bereid om onze vragen te beantwoorden, erg goed bereikbaar en - ook belangrijk: zeer vriendelijk. Ik zou Dave aan iedereen aanbevelen die zijn huis gaat verkopen!

*****

Ger, 15 mei 2017

Goede & fijne makelaar! Neemt rustig de tijd voor je en heeft kennis van de markt/buurt

*****

Ross, 10 mei 2017

Dave is een zeer kundige makelaar. De mogelijkheid om zelf te kiezen in hoeverre je hem inzet is enorm prettig. Je betaalt voor wat je wilt (en dit wordt zeer professioneel uitgevoerd allemaal). Voorlopig niet van plan om mijn huis te verkopen, maar als het weer zover Is, zal ik zeker Dave bellen. Een topper!!

*****

Rene, 5 mei 2017

Was zeer duidelijk en behulpzaam. Zijn zeer tevreden.
Had ook veel kennis van zaken en zeer persoonlijke afhandeling.

*****

Nicoline, 4 mei 2017

Wij vonden Dave Kraaijkamp een goede makelaar, het contact ging altijd goed, appte of belde snel terug.

*****

Emilie, 25 maart 2017

Dave helped me buy my apartment in 2011 and sell it in 2017. Both transactions went very smoothly, Dave is very knowledgeable about the market, the procedures etc. and guides you through the steps so you always know what to expect and what to do. As a person he is always reachable and helpful. I would definitely recommend him.

*****

Nina, 18 maart 2017

Met Kraaykamp makelaars hebben wij een fijne samenwerking gehad.
Goede communicatie, snelle reacties, goede prijs kwaliteit, betrouwbaar en persoonlijk.
Een aanrader!

*****

Kees, 15 maart 2017

Actief, kennis van zaken en zelf bepalen hoeveel je makelaar doet en jijzelf. Verkoop is gegaan zoals ik wenste.

*****

Freek en Karin, 13 maart 2017

Dave Kraaijkamp is een goede betrokken makelaar voor aan- en verkoop, die proactief is in zijn werkzaamheden. Hij reageerde snel op onze vragen. We hebben ervaren dat we als klant sommige zaken prima zelf konden doen en Dave wikkelde de rest correct af.

*****

Marjolein, 10 maart 2017

Zeer prettig persoon. Altijd bereikbaar. Komt zijn afspraken goed na.
Duidelijk en eerlijk. Weet waar de focus moet liggen.

*****

Marjan, 13 februari 2017

Dave Kraaijkamp werkt als makelaar met een modern concept, waarbij je zelf kunt aangeven welke taken de makelaar en jijzelf verricht. Dave bleek een schot in de roos. Erg deskundig, erg goed bereikbaar en nam uitgebreid de tijd voor advies, het maken van foto's, etc. Met de juiste adviezen was ons huis acht dagen na de plaatsing op Funda reeds onder voorbehouden verkocht. Om Dave als makelaar in de arm te nemen is dan ook een absolute aanrader!

*****

Wendy, 8 februari 2017

Dave is kundig, schakelt snel, goed bereikbaar en ook nog eens een prettig persoon. Door zijn originele courtage-opbouw houdt hij zichzelf scherp en staat hij volledig achter zijn eigen kwaliteit.

*****

Hans, 27 januari 2017

De contacten met Dave verliepen uitermate prettig, komt afspraken 100% na, communiceert en adviseert prettig naar klant en kopers toe. Neemt verantwoordelijkheid waar nodig. Prijs tegen een aanvaardbaar en vooraf voorspeld niveau.

****

Deef, 10 januari 2017

Wij hebben Dave Kraaijkamp als een fijne makelaar ervaren. Wij hebben de volgende punten als positief ervaren
- Hij denkt goed mee hoe de woning zo snel mogelijk verkocht kan worden.
- Hij komt met ideeën en luistert ook naar de verkoper ze wensen.
- Hij reageert en handelt spoedig wat wij als erg prettig hebben ervaren.
- Hij verdiept zich goed in de woning en de wijk waarin de woning staat.

Wij zouden Dave Kraaijkamp dan ook zeker als makelaar aanbevelen.

*****

Anne Marie, 5 januari 2017

Zeer deskundige en betrouwbare makelaar. Heel professioneel, punctueel en bijzonder plezierig in het contact. Luistert goed naar de wensen van de klant en denkt mee. Heeft een persoonlijke benadering en doet zijn werk met toewijding en plezier. Ik zou hem van harte willen aanbevelen!

*****

Floor, 4 januari 2017

Ik heb de verkoop van mijn huis door Kraaijkamp Makelaars als heel prettig ervaren. Ik kon met al mijn vragen op elk gewenst moment terecht en mijn huis is uiteindelijk binnen een paar weken verkocht door de enthousiaste inzet van Dave Kraaijkamp. Ik raad Kraaijkamp Makelaars dan ook aan iedereen aan. Groetjes, Floor

*****

Gijske, 25 november 2016

Onze ervaring met Dave Kraaijkamp is meer dan positief. Door zijn goede aanpak hebben wij de woning heel snel kunnen verkopen . Wij bevelen hem graag aan een ieder aan.

*****

Peter en An, 2 november 2016

De makelaar, Dave Kraaijkamp, heeft ons op een uitstekende wijze bij het verkoopproces begeleid.
Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht is de communicatie goed en tot onze volle tevredenheid verlopen. Deze makelaar doet wat hij belooft en komt afspraken stipt na. Hij geeft waardevolle tips en adviezen en je merkt aan alles dat hij zijn uiterste best doet om een zo goed mogelijk resultaat voor je te bereiken. Wij kunnen Kraaijkamp Makelaars dan ook van harte aan bevelen aan eenieder die verkoopplannen heeft.

*****

Marleen en John, 23 oktober 2016

Wij zijn tijdens de verkoop van ons huis goed begeleid door Dave. Hij heeft verstand van zaken en er was steeds een snelle en goede communicatie gedurende het hele proces.

*****

Arjen, 19 september 2016

In een hectische woningmarkt zijn rust en vertrouwen sleutel tot een succesvolle verkoop van een woning. De deskundigheid en marktkennis die Kraaijkamp makelaars biedt geeft dit vertrouwen in een goede afloop. Dave Kraaijkamp is een plezierig persoon om mee samen te werken, wat heeft geresulteerd in een goede en professionele begeleiding van de woningverkoop. Kraaijkamp makelaars komt afspraken na. De flexibiliteit in zoveel makelaar als je wilt, geeft een maatwerk oplossing voor elke (ver)koper.

*****

Janetta, 23 augustus 2016

Wij hebben Dave Kraaijkamp als een topper ervaren. Behalve het feit dat hij kennis van zaken heeft, is hij zeer laagdrempelig, prettig in de omgang en bovenal heeft hij ons constant van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Kortom Dave, het was fijn zakendoen met je!

*****

Janna, 14 juli 2016

De begeleiding van Dave Kraaijkamp was zeer deskundig. Hij heeft verstand van zaken en komt afspraken goed na. Aangezien het ons eerste huisverkoop was, hadden we veel vragen. Dave name hier goed de tijd voor en begeleide ons hierin.
Dave is goed bereikbaar en reageert snel op mails, appjes en telefoon.
Prettig persoon om mee samen te werken.

*****

Erik, 4 juli 2016

Erg aardig en klantvriendelijk en denk met je mee. Heeft veel verstand van zaken. Weet waar die over praat. Heeft goede tips voor snellere en betere verkoop. Met bv kleine aanpassingen.

*****

Mindi, 30 juni 2016

Een fijne en rustige makelaar die goed advies geeft en je altijd te woord staat.
We vonden het een prettige samenwerking.

*****

Diana, 13 mei 2016

Dave biedt precies wat in deze tijd past, zoveel makelaar als je zelf wilt. Daarbij blijft hij wel heel persoonlijk. Dave is heel flexibel in zijn tijden en past zijn werkwijze aan op jouw wensen. Ook daarin gaat hij met zijn tijd mee.

Dave zouden we onmiddellijk weer inzetten en zeker aanbevelen als makelaar. Hij weet wat er nodig is in deze markt en is een prettig persoon om deze toch wel grote stap mee te zetten. Hij weet goed wat het vak inhoudt ,denkt aan alles. Vakkundigheid is dik in orde en dat alles zonder blabla.

*****

Chantal, 30 april 2016

deze makelaar is zeer goed bereikbaar, en speelt goed in tussen beide partijen -Afspraken werden altijd ingepland wanneer het uitkomt. Wij zijn zeer tevreden over hoe en hoe snel ons huis verkocht is.

*****

Berry, 2 april 2016

Zeer vriendelijke en joviale vent die met je meedenkt en je hebt er meteen al een goed gevoel bij. Komt zijn afspraken na en heeft goed contact tussen verkoper en de koper. Had nog nooit van hem gehoord maar ik zou hem echt aanraden bij vrienden en kennissen.

*****

Kim, 1 april 2016

Wij zijn erg tevreden met de service van Kraaijkamp Makelaars. Je kan ze altijd bereiken en ze doen hen uiterste best om het huis zo snel en goed mogelijk te verkopen. We hebben met plezier samen gewerkt met Kraaijkamp Makelaars!

*****

Alwin, 14 maart 2016

Deze makelaar heeft mij goed geholpen om mijn huis te verkopen. Hij biedt een interressant pakket van dienstverlening waarbij je zelf kan kiezen hoeveel diensten je afneemt. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

*****

Michel, 27 februari 2016

Dave heeft mijn huis ruim binnen de gestelde verkoop termijn verkocht.
Kan iedereen Kraaijkamp makelaars aanraden.

Bedankt Dave

*****

Alfred, 12 februari 2016

Wij werden met de verkoop van ons huis in Tuindorp uitstekend geholpen. De dienstverlening van Kraaijkamp is flexibel en dat vonden wij erg prettig. Kraaijkamp heeft een zeer goede lokale kennis van de huizenmarkt, financiële trends en de mensen op de markt. Hij kan ook goed adviseren in wat zinvol is en wat niet met betrekking tot styling e.d.

Het allerbelangrijkste vonden wij dat Kraaijkamp erg open en eerlijk is en dat hij de formele afwikkeling van het verkoopproces perfect heeft afgehandeld. We hoefden ons nergens zorgen over te maken en konden altijd bellen.

De buren gaan nu ook voor Kraaijkamp, ze hebben gezien hoe soepel het bij ons liep.

Bedankt!

*****

Gerria, 2 februari 2016

Een goede ervaring met Kraaijkamp makelaars. Dave heeft een goede marktkennis. Is al jarenlang makelaar in Utrecht. Dat merk je. Hij heeft een goede prijsindicatie gegeven en is gemotiveerd om je huis zo snel mogelijk verkocht te krijgen. Hij houdt je goed op de hoogte van het proces. Na iedere bezichtiging kregen we telefoon over hoe het was gegaan. Wij zijn erg tevreden over hem.

*****

Charles, 14 januari 2016

Dave is een hele fijne makelaar, verstand van het proces en de markt in Utrecht. Hij is helder in zijn communicatie, informeert duidelijk over de stappen die je moet nemen en hij maakt een app groep waarin je alle informatie bij de hand hebt.

Wij hebben hem al aanbevolen bij onze buren.

*****

Chris, 2 december 2015

Prettig om met Dave samen te werken. Dave heeft veel kennis en communiceert goed. Zeker een aanrader!

*****

Fred, 27 november 2015

duidelijke afspraken vooraf.
informeert je goed.
vlotte duidelijke afhandeling.
goede feedback bij bezichtigingen.

*****

Saskia, 24 november 2015

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Dave Kraaijkamp. Hij was duidelijk in zijn communicatie, hield mij goed op de hoogte en heeft een prima verkoopprijs voor me onderhandeld. De manier waarop zijn offerte was opgebouwd (met een gedeelte variabele beloning, afhankelijk van mijn tevredenheid) vond ik zeer creatief en gaf me het gevoel dat hij echt wist wat hij deed en dat hij zijn best deed om het beste resultaat te bereiken in de huidige markt. Hij is zeer vriendelijk en professioneel.

*****

Niels, 20 november 2015

Wij waren erg tevreden met de makelaar. De communicatie verliep zeer soepel. We werden goed op de hoogte gehouden van geplande afspraken en eerlijke terugkoppeling na de bezichtigingen. Ook werd een WhatsApp groep gemaakt om ons extra te informeren.

Ook de begeleidng tijdens de onderhandelingen was erg prettig. Een zeer goede sparringpartner, waarbij verschillende mogelijkheden en opties werden voorgesteld.

De prijs is gedeeltelijk variabel, waarbij de makelaar aangaf deze te willen verdienen. Wat ons betreft had hij deze al snel verdiend.

*****

Hennie en Karin 10 november 2015

Dave heeft ons bij de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons vorige huis hebben wij enorm geholpen. Wij hebben Dave Kraaijkamp ervaren als een zeer proactieve makelaar. Hij komt zijn afspraken na, is duidelijk in zijn communicatie en is erg goed en flexibel bereikbaar. Hij heeft ons voortdurend het gevoel gegeven dat hij met ons samenwerkt en vanuit ons belang handelt. Kwaliteit leveren staat bij Dave voorop en hij beschikt over veel kennis van en informatie over de woningmarkt, waardoor hij echt toegevoegde waarde heeft gedurende het hele proces. Eindelijk een betrouwbare makelaar die meedenkt en afspraken nakomt. Al met al dus zeer aan te bevelen.

*****

Aukje, 8 november 2015

We zijn erg tevreden over Dave zowel als verkoop- als aankoopmakelaar. Zeer goed bereikbaar, overlegt goed, handelt snel en is bereid om waar nodig een stapje extra te doen om tot een goed resultaat te komen. Mede dankzij zijn goede inschatting van de actuele woningwaarde hebben we onze woning snel en tegen een goede prijs kunnen verkopen.

*****

Michel, 13 oktober 2105

Dave Kraaijkamp is een goede betrouwbare makelaar.
Super goed en altijd bereikbaar voor zowel de kopers als verkopers.

*****

Anneke, 8 oktober 2015

Ik ben erg tevreden over Kraaijkamp makelaars! Men is heel servicegericht en omdat ik hen ook als aankoopmakelaar had ingehuurd heb ik relatief veel met hen te maken gehad. De aankoop van mijn nieuwe woning leverde nogal wat problemen op maar deze zijn door Kraaijkamp makelaars naar volle tevredenheid opgepakt en opgelost.

*****

George, 1 oktober 2015

Dave Kraaijkamp is ervaren en neemt de tijd en heeft aandacht voor de klanten. Steeds bleek hij goed op de hoogte van onze specifieke situatie. Hij bleek op alle belangrijke momenten scherp en goed ingelezen. Wij hebben veel gehad aan zijn adviezen. Het was prettig om hem bij alle afspraken aanwezig te hebben.

*****

Gerry, 15 september 2015

Prettig en doortastend. Snel werken, zeer goed bereikbaar per mail en telefoon.
Gaat in onderhandelen echt tot het uiterste voor jou als verkoper.
Weet ook goed wat haalbaar is wat prijs betreft, kortom een prima makelaar.

*****

Marijke, 31 augustus 2015

een geweldige makelaar! Heeft me uitstekend begeleid in het traject van verkoop van mijn huis. Er komt nogal wat bij kijken, en dit is toch niet iets dat je iedere dag doet. Dave Kraaijkamp is een rustige, meedenkende makelaar, die je helder en duidelijk alle mogelijkheden en onmogelijkheden uitlegt. En nog eens als dat nodig is! Een prettig mens, waarop je kunt vertrouwen en met wie je zaken kunt doen.

*****

Jolien, 29 augustus 2015

De aanpak van Kraaijkamp Makelaars is erg vernieuwd! Hij heeft een zeer creatieve manier van het promoten van de woning door het maken van een persoonlijke website en het gebruiken van social media. De flexibiliteit die je hebt als verkoper in het pakket wat je afneemt sprak ons erg aan. Dave heeft veel kennis over de woningmarkt in Utrecht, denkt goed mee in het hele proces, is eerlijk over wat haalbaar is, is erg flexibel is het plannen van afspraken, reageert snel en geeft goede tips en adviezen. Dus zeer aan te bevelen als je op zoek bent naar een actieve en betrokken makelaar!

*****

Sander vd G 18 augustus 2015

We zijn erg enthousiast over Kraaijkamp Makelaars! Want ons appartement is binnen een aantal maanden verkocht, dat hebben andere makelaars verderop in de straat met een zelfde soort appartement niet voor elkaar gekregen. Dave heeft een goede kennis van de markt en een goed inzicht in de actuele prijzen van woningen. Er was steeds prettig overleg en we werden goed en duidelijk geïnformeerd. Dave is actief, betrokken, goed bereikbaar en houdt zich aan de afspraken! Dit alles is niet vanzelfsprekend in makelaarsland want met onze zoektocht naar een nieuwe woning zijn we er achter gekomen dat zeker de grote makelaarskantoren er op zijn zachts gezegd niet zo veel zin in hebben.

*****

Dhr Tenpierik 24 juli 2015

Een betaalbare no nonsense makelaar die op het juiste moment wist te versnellen. Geen loze beloftes, maar een makelaar die nakomt wat hij beloofd en altijd bereikbaar is om te spiegelen. Uiteindelijk heeft hij het huis verkocht precies op het moment dat wij een nieuwe huis kochten. Perfecte timing dus.

*****

Dhr Kuijper 21 juli 2015

Dave Kraaijkamp heeft een zeer prettige benadering en houdt te allen tijde rekening met de wensen van de verkopers. Hij luistert goed en heeft geen snelle verkooppraatjes. Tegelijkertijd kent hij het klappen van de zweep en geeft waardevol advies op het moment dat dit nodig is. Kortom, een absolute aanrader!

*****

Dhr. Ruijgrok 14 juli 2015

Kraaijkamp makelaars heeft een formule waarbij de klant zelf bepaalt hoeveel de verkoper zelf doet en hoeveel de makelaar. Ik heb de variant gekozen waarbij ik zoveel mogelijk zelf zou doen. Dit is een zeer goed geprijsde optie, vergeleken met de offertes die ik van andere makelaars heb gekregen (minstens de helft goedkoper). Het huis is uiteindelijk verkocht aan de eerste kijkers.
Echter, vanaf het moment dat de potentiele koper laat weten serieus geinteresseerd te zijn en de daadwerkelijke overdracht zitten nog ontzettend veel stappen. Onderhandelen, documenten verzamelen, de kopers overtuigen als ze halverwege toch beginnen te twijfelen, organisatie van de overdracht etc. Kraaijkamp makelaars heeft dat uitstekend gedaan, vandaar dat ik zonder voorbehoud een 10 geef voor service en begeleiding. Ik heb de makelaar een aantal keer 's avonds en/of in het weekend gebeld toen er zich kleine problemen voordeden. Hij heeft me daarbij heel goed geadviseerd en uiteindelijk is de verkoop succesvol verlopen.
Ik heb alleen positieve ervaringen met Kraaijkamp makelaars en beveel ze van harte aan!

*****

Ivon H 19 juni 2015

Dave Kraaijkamp heeft de verkoop van onze woning in Utrecht begeleid. Hij heeft ons voorzien van complete en goede informatie over alle zaken die komen kijken bij het verkopen van een woning. De heldere communicatie gedurende het gehele verkooptraject was erg prettig, evenals de betrokkenheid en goede bereikbaarheid van Dave. Wij bevelen hem zeker aan!

*****

Carin van Soest 6 juni 2015

Dave Kraaijkamp heeft reeds meerdere huizen verkocht en aangekocht voor mij, ook in de jaren dat verkopen lastig was. Hij is een solide en integere makelaar, die het beste voor zijn klant uit een mogelijke deal wil halen. Hij heeft een goede intuïtie in het onderhandelingsproces en zet deze in voor zijn klant. Nu is hij een eigen bedrijf gestart en heeft recent in enkele weken mijn huis wederom verkocht. Ik wens hem veel plezier met zijn nieuwe bedrijf en succes komt zeker!

*****

(klant wenst anoniem te blijven)

No-nonsense en bekwaam. Dat is de korte versie.

Dave Kraaijkamp is een makelaar die goed zijn vak verstaat. Hij communiceert duidelijk en tijdig, weet hoe de markt zich ontwikkelt, begrijpt kopers en verkopers.

Vanaf de eerste kennismaking was dit duidelijk. Hij was open en eerlijk over de staat van het huis en kwam met een reële inschatting van de verkoopwaarde. Zijn inschatting lag iets lager dan de hoogste taxatie maar was het best onderbouwd, voor ons een reden om met hem in zee te gaan.

Het belang en de wensen van de verkopende partij staan bij hem bovenaan. Deze respecteert hij, ook als hij een andere mening heeft. Hij begrijpt heel goed dat je als verkopende partij soms even tijd nodig hebt om voldoende besef te krijgen van de situatie om later alsnog je wensen bij te stellen.

Ook de kosten zijn duidelijk. Hij heeft geen 'verborgen' extra kosten die andere makelaars wel hebben, zoals foto kosten, plattegrondkosten e.d.

****

(klant wenst anoniem te blijven)

Deze makelaar heeft om te beginnen goed onderbouwd wat de prijs-kwaliteitverhouding in de huidige markt is, mij een vraagprijs geadviseerd en aan mij de keus gelaten wat de vraagprijs werd. Ik geloofde de argumenten en de kundigheid van deze makelaar, dus heb ik zijn diensten aanvaard. Ook hebben we van tevoren een vaste, redelijke prijs afgesproken. (Lang niet de duurste!)
Dat bleek gegrond te zijn; het appartement is best snel verkocht. En hij heeft voortdurend vertrouwen uitgesproken dat de prijs goed was en er geen reden was om die naar beneden bij te stellen, toen ik dat begon te denken. Bij de verkoop is dat natuurlijk wel gebeurd, maar ja, dat schijnt normaal te zijn... zeker in deze tijd. Bij de communicatie tussen koper en mij speelde hij ook een prettige rol. Er waren opeens meerdere kandidaten, en ik denk dat hij voor mij de meest gunstige heeft uitgekozen. Dus, zeker een aanrader, deze makelaar!

Aankoop


Sanne, 21 juni 2017

We willen je graag bedanken voor je fijne service en hulp bij het zoeken van een huis.
Bedankt voor je deskundigheid, betrokkenheid en alle hulp.

Chico en Dagmar, 7 juni 2015

Dave Kraaijkamp heeft ons begeleid bij de aankoop van onze eerste woning. Dave nam de tijd om onze vragen te beantwoorden, was goed bereikbaar (zelfs in de avond en weekenden) en flexibel met het inplannen van afspraken. Hij heeft veel inzicht in de woningmarkt waardoor wij ons droomhuis voor een redelijke prijs hebben kunnen kopen. Een betrouwbare en kundige makelaar!

*****

Miriam Hoogeveen 23 maart 2015

Dave van Kraaijkamp Makelaars heeft ons bijzonder kundig begeleid bij de zoektocht naar een koopwoning. Hij is kundig, vriendelijk en erg duidelijk. Hij geeft altijd goede tips, waardoor je scherp blijft en hij zorgt ervoor dat je goed nadenkt over de voor- en nadelen van een bepaalde woning. Nadat we uiteindelijk hadden gekozen voor een nieuwbouwproject, heeft Dave met een uitgebreid gesprek over 'waar moet je op letten bij nieuwbouw?' veel houvast gegeven voor het vervolgproces. Wij raden Dave van harte aan!

*****

Dennis de Boer 19 feb. 2015

Dave van Kraaijkamp Makelaars heeft ons bijgestaan bij de aankoop van onze eerste woning. Al snel toonde Dave zijn meerwaarde in de aankoopbegeleiding door zijn scherpe blik. Dave reageert snel, is goed bereikbaar en flexibel bij het plannen van bezichtigingen en besprekingen. Dit hebben wij tijdens ons aankooptraject wel anders meegemaakt. Dave lijkt "24-7" bereikbaar, hetgeen in deze tijd een must is. Het is tevens handig dat de tariefafspraken duidelijk en helder zijn. Hier houdt Dave zich ook aan en geeft tijdig aan indien er extra kosten gemaakt worden.

Tijdens de aankoop van onze uiteindelijke woning ging er veel mis door verkeerde inlichtingen van de verkoper en zijn makelaar. Dave heeft ons hier goed en deskundig in bijgestaan. Mede door hem is uiteindelijk alles toch goed gekomen. Wij raden Dave dan ook van harte aan als aankoopmakelaar!

*****

Marscha Ammerlaan 7 feb. 2015

Zowel bij de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons huidige huis hebben wij Dave Kraaijkamp ervaren als een zeer proactieve makelaar. Hij komt zijn afspraken na, is duidelijk in zijn communicatie en is erg goed en flexibel bereikbaar. Hij heeft ons voortdurend het gevoel gegeven dat hij met ons samenwerkt en vanuit ons belang handelt. Kwaliteit leveren staat bij Dave voorop en hij beschikt over veel kennis van en informatie over de woningmarkt, waardoor hij echt toegevoegde waarde heeft gedurende het hele proces. Eindelijk een betrouwbare makelaar!

*****

Paul van Cappelle 23 nov. 2014

Dave Kraaijkamp heeft mij heel goed naar mijn eerste huis begeleid. Hij denkt goed mee, is er echt voor je en komt voor jouw belangen op, is goed in zijn vak en hij komt zijn afspraken na. Ik raad hem absoluut aan als aankoopmakelaar.

*****

(klant wenst anoniem te blijven)

Dave heeft ons een aantal maal behoed van een misaankoop. Hij is altijd heel geduldig gebleven en heeft ons geweldig geholpen!

****

(klant wenst anoniem te blijven)

"Dave Kraaijkamp heeft kennis van de markt, gaat zeker niet voor eigen gewin, is altijd goed bereikbaar en afspraken worden nagekomen. Hij heeft ons meerdere malen uitstekend geadviseerd om verkeerde aankopen te voorkomen. Ik kan hem dan ook zeer aanbevelen, voor verkoop en aankoop."
Share: